Seçkin Üye
Teşekkür ederim, tabiki tek tek bulabiliyorum ancak bilgisayar o baskıda darboğaza düşecek mi diye merak ediyorum. Siteler darboğaz asla olmaz diyor ama gören göz lazımknk hiç mi bulamadın ?
youtube dan tek tek parçalara bak belki bulursun mesela İ7 4790K test gibi yaz kolay gelsin şimdiden ve hayırlı olsun knkss
haaa kusura bakma lütfen pek anlamam da pc lerden belki yardımım olur diye düşündümTeşekkür ederim, tabiki tek tek bulabiliyorum ancak bilgisayar o baskıda darboğaza düşecek mi diye merak ediyorum. Siteler darboğaz asla olmaz diyor ama gören göz lazım
:d?o pcyi alma ciddiyim alma ddr3 sistem nedir bu devirde 1 tane oyun oynayamazsın
Ramleri yükselticem zaten, söz konusu o değil sizlerden istediğim sadece böyle bir sisteme sahip olan, yani sadece işlemci ve ekran kartına sahip olan birinin benchmark yapıp bana atması.ram mhz değerleri çok düşük değil mi ?
kanka onu zor bulursunRamleri yükselticem zaten, söz konusu o değil sizlerden istediğim sadece böyle bir sisteme sahip olan, yani sadece işlemci ve ekran kartına sahip olan birinin benchmark yapıp bana atması.
konuyu güncelledim. Kontrol etmenizde fayda var.dostum bunun benchmarkını bulman zor 1070 ile 4. nesil i7 kullanıyosun bunlar darboğaz yapabilir ( darboğaz: işlemcinin ekran kartına yetememesi ) bu da takılma donmalara sebep olur.Benchmarkını bulacağını sanmıyorum. ama istersen araştırmaya devam edebilirsin sana tavsiyem donanım arşivi yeni bir sistem çıkardı bugünBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaptıklayarak sisteme gidebilirsin şu anki toplayacağından daha güncel bir sistem tavsiye ederim.
teşekkür ederim, zaten sistemi 8x2 dual channel olarak yükselteceğim.Kardeşim ramleri ayrı ayrı al ayrıca güzel bence senin için bi küçük araştırma yapacağım
En güzeli çünkü 16 tekte binince üzerine ağır kalıyor yani 8-8 oluncaki performans iyi şimdiden hayırlı olsungüle güle kullan iyi akşamlatkonuyu güncelledim. Kontrol etmenizde fayda var.
Post automatically merged:
teşekkür ederim, zaten sistemi 8x2 dual channel olarak yükselteceğim.
Dostum internette araştırma yaparsan o sitenin doğru sonuç vermediğini görebilirsin bilen birine danış ( site bile %9 demiş ) darboğaz yapabilir.konuyu güncelledim. Kontrol etmenizde fayda var.
anakart ne pcninRamleri yükselticem zaten, söz konusu o değil sizlerden istediğim sadece böyle bir sisteme sahip olan, yani sadece işlemci ve ekran kartına sahip olan birinin benchmark yapıp bana atması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?