2. el yurtdışı IMEI kayıtlı iPhone alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Cümleten selamın aleyküm arkadaşlar. 2.el iphone 8 plus alma niyetim var. Cihaz yurtdışından alınma ancak kayıt yaptırıldığını ve kapanma gibi bir durum olmadığını söyledi satan kişi. Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan varmı? Eski usul ile iphone kayıt ettirme varmış. Sanırım o tarz bi kayıt yaptırılmış. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada ticaret iphone 7 plus + 700 lira karşılında iphone 8 plus şeklinde.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eger kayit yaptirildigini söylüyorsa bunu test edebilirsin kargo ile gelicek ise kargocuyu bekletmen yeterli hatini takarsin olmuyorsa geri gönderirsin ( iphone7 plus + 700 tl iyi trade gibi geliyor ama fiyatlara tam hakim olmadigim icin bilemiyorum)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kafa kafaya yapıyorsa yap yapmıyorsa salla yurtısı cihazına 700 tl verip + tr cihazı 7 plus verip takas yapmak uygun değil.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yurt dışı kayıtlı cihaz aldım inan 3 ay kullandım sonra şebeke gitti :) sürekli ımeı atırıyorum 2 ay dayanmıyor bence hiç girme kardesim öyle işlere

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Eski usül eski de kaldı o yüzden riske girme derim.

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yurtdışından 2.el değilde sıfırı almak daha mantıklı

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Cümleten selamın aleyküm arkadaşlar. 2.el iphone 8 plus alma niyetim var. Cihaz yurtdışından alınma ancak kayıt yaptırıldığını ve kapanma gibi bir durum olmadığını söyledi satan kişi. Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan varmı? Eski usul ile iphone kayıt ettirme varmış. Sanırım o tarz bi kayıt yaptırılmış. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada ticaret iphone 7 plus + 700 lira karşılında iphone 8 plus şeklinde.
Ben daha önce yurtdışı kayıtlı telefon aldım 3 ay sonra satın aldığım arkadaş beni engelleyip telefon kaydını kapattı.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
alınır acık diyorsun ama kapanrısa büyük sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
alınmaz kayıt yaptırman gerekicek dostum
Post automatically merged:

açıksa belli bir süre sonra kapanıcak kapanmayabilirde ona bişe diyemem ama kapanırsa kayıt parası vericeksin alma derim

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hangi ülkeden geldigine bağlı ve zaten ülkeye girişi sıkıntı kur üzeri gireceği ve ötv felan aynı kapıya çıkar

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
4-5 ay sonra şebeke gidiyor imei attırma olayları var onu yaptırman lazım

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ucuza bulursan al tabi; kargoyla mı getirticen?

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
alınır 100 tl ime çaktırırsın telefoncularda iphone 13 var imei çaktırdık sıkıntı yok

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eski usul kayıtlıysa bi sıkıntı olmaz fakat yenilerde sürekli şebeke gidip imei atman gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
riske girme hocam çok sıkıntılı bir iş

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Eski pasaport sistemi ile kayıtlı ise alınır yeni sistemse sürekli para ödemen gerekebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...