1.sisteme 12-13 arasıBütçeler nedir ikisi için de?
işlemcinin özelliği AMD Ryzen 7 3800X 3.9GHz ( Turbo 4.5GHz) 8 core 16 Threads 36MB Cache AM4 işlemciYayın için toplayacağın sisteminin işlemcisine önem vermen gerekiyor, çift pc yayın yapacaksan eğer.
tek pc yayın yapacaksan, sağlam bi' sistem toplamalısın aksi taktirde darlama sıkıntısı yaşayabilirsin.1.sisteme 12-13 arası
2.sisteme 6-7 arası
Post automatically merged:
işlemcinin özelliği AMD Ryzen 7 3800X 3.9GHz ( Turbo 4.5GHz) 8 core 16 Threads 36MB Cache AM4 işlemci
yeterli diye düşünmüştüm ama (intel kullanmak istemiyorum ) bir pc de yayın yapacagım (1.sistem)
eklememi düşündüğün birşey varmı peki yardımcı olurmusuntek pc yayın yapacaksan, sağlam bi' sistem toplamalısın aksi taktirde darlama sıkıntısı yaşayabilirsin.
teşekkürler , daha iyisi sizlerin olsunİyi görünüyor hayırlı olsun o zaman
haklisin ama adamlar sponsorlarından dolayı cok iyi sistemleri var ekran kartları 11 cıvarı ben gıdıp nasıl vereyım bır ekran kartına 11Yayıncıların, yayın sistemlerine göz atabilirsin. Bütçene göre olanı seçip tık tık sipariş ver derim
Orası da doğru :dhaklisin ama adamlar sponsorlarından dolayı cok iyi sistemleri var ekran kartları 11 cıvarı ben gıdıp nasıl vereyım bır ekran kartına 11
2 sinide alicamBilgisayar Bileşenleri cok iyi 1 inciyi secebilirsin bütcen yetiyor ise
Profesyonel bir yayin yapmak istiyorumSistemin iyi ama yayın aççağına benziyor öyle mi gerçekten yoksa?
Ilk sistemde yayin yapmak istiyorum , ikincisinde ise kardesim bana ayak uydursun benimle birlikte oynasin diye bir pc topluyorumHocam birinci sistemde işlemci gereksiz yüksek, ikinci sistemde de ekran kartı sisteme göre çok düşük. Sistemi toplama amacın nedir? Bütçe nedir bildirirsen ona göre yardımcı olmaya çalışırız.
Dostum mart nisan gibi anca iyice arastirmam lazimHayırlı olsun aldıysan ne diyelim
1. icin 12-13 binBütçeler nedir ikisi için de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?