2 günde seçkin üye olan arkadaşlar 1 ayda 100 yorum yapanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aralarındaki fark dünya kadardır, birisi hile için 300 yorum atar ki daha yorum yapmayacaktır. Diğerleri gerektiği zaman bilgi sahibi olduğu konulara yorum atar. Aralarındaki fark aslında daha az emek verenin rütbe olarak daha üstün olmasıdır. Bence çok yorum atanlardan ziyade mantıklı yorum yapanlarda nadirde olsa seçkin yapılmalı. Bizde biliyoruz her konuya boş mesaj yazmayı. İyi akşamlar :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çok doğru bir konuya değinmişsiniz. Forumda var olunan zamanın bir kıymeyi kalmamış maalesef.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
maalesef öyle olanlar var yapacak bir şey yok yanı ama kural dışı yorum yapanlar cezalandırılıyor bu mutluluk veriyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Aralarındaki fark dünya kadardır, birisi hile için 300 yorum atar ki daha yorum yapmayacaktır. Diğerleri gerektiği zaman bilgi sahibi olduğu konulara yorum atar. Aralarındaki fark aslında daha az emek verenin rütbe olarak daha üstün olmasıdır. Bence çok yorum atanlardan ziyade mantıklı yorum yapanlarda nadirde olsa seçkin yapılmalı. Bizde biliyoruz her konuya boş mesaj yazmayı. İyi akşamlar :)
Kesinlikle katılıyorum

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
LazySharp için 50 yoruma 1 saat içinde atanlar var

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
+1941944194919

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Boş yorum kasanlar gereken cezayı veya yorum silme gibi cezaları alıyorlar yani kimsenin 1 ayda boş yorum kasarak bir yerlere gelmesi söz konusu değildir.
boş mesaj derken random değil mesela bilmediğim bir konu hakkında saçmalayabilirim ve bunu silinmeyecek şekilde yaparım. Ama yapanıda görürsem anlayabilirim. Buna göz yumuluyor demek istiyorum. sözlüklerdeki gibi bir sistem yapılabilir demek istemiştim.

Emektar Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
boş mesaj derken random değil mesela bilmediğim bir konu hakkında saçmalayabilirim ve bunu silinmeyecek şekilde yaparım. Ama yapanıda görürsem anlayabilirim. Buna göz yumuluyor demek istiyorum. sözlüklerdeki gibi bir sistem yapılabilir demek istemiştim.
Böyle bir şeye göz yumulmuyor biz yorum silerken zaten konuyu okumuşmu okumamışmı diye ona göre uyarı veya ceza veriyoruz o konuda için rahat olsun :lazerdoge:

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Görüş belirtmek icin degilde hileler icin yorum yapanlar 2 gunde 300 yorum yapanlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Böyle bir şeye göz yumulmuyor biz yorum silerken zaten konuyu okumuşmu okumamışmı diye ona göre uyarı veya ceza veriyoruz o konuda için rahat olsun :lazerdoge:
dostum sen beni tam olarak anlamış değilsin bence randomdan bahsetmiyorum konuyu anlamasındanda 2 günde 300 yorum nasıl atılabilir?

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ya aslında ben de bu aralar daha fazla yorum yapmaya başladım ama pubg lite oynamıyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bunun önüne geçemezsin haklısın fakat arada bir bizim gibi insanlarada bir ayrıcalık yapılmalı diyorum. Sizede bir lafım yok yani sadece bir teklifte bulunuyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İnsanda ilk olarak hileyi kullanmanın heyecanı ile biraz saldırganlık olabiliyor ama elde ettikten sonra durum farklı bir hale geliyor. Misal ben LoL için ilk zamanlar her tarafa bir yorum bırakmaya çalışırdım. Ama şuan elde ettikten sonra faydalı olmak bilgilenmek çabasıyla katılmaya devam ediyorum. Tabi benim durumum herkes için geçerli olamayabiliyor. :)

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Siz gerekli kişinin profilini raporlayın. Bizler de işimizi yapalım.Kuralları okuyun arkadaşlar kuralları mantık çerçevesinde 300 yorum da yapabilirsiniz , boş yorumda... #kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...