Kesinlikle katılıyorumAralarındaki fark dünya kadardır, birisi hile için 300 yorum atar ki daha yorum yapmayacaktır. Diğerleri gerektiği zaman bilgi sahibi olduğu konulara yorum atar. Aralarındaki fark aslında daha az emek verenin rütbe olarak daha üstün olmasıdır. Bence çok yorum atanlardan ziyade mantıklı yorum yapanlarda nadirde olsa seçkin yapılmalı. Bizde biliyoruz her konuya boş mesaj yazmayı. İyi akşamlar
+1941944194919Aralarındaki fark dünya kadardır, birisi hile için 300 yorum atar ki daha yorum yapmayacaktır. Diğerleri gerektiği zaman bilgi sahibi olduğu konulara yorum atar. Aralarındaki fark aslında daha az emek verenin rütbe olarak daha üstün olmasıdır. Bence çok yorum atanlardan ziyade mantıklı yorum yapanlarda nadirde olsa seçkin yapılmalı. Bizde biliyoruz her konuya boş mesaj yazmayı. İyi akşamlar
boş mesaj derken random değil mesela bilmediğim bir konu hakkında saçmalayabilirim ve bunu silinmeyecek şekilde yaparım. Ama yapanıda görürsem anlayabilirim. Buna göz yumuluyor demek istiyorum. sözlüklerdeki gibi bir sistem yapılabilir demek istemiştim.Boş yorum kasanlar gereken cezayı veya yorum silme gibi cezaları alıyorlar yani kimsenin 1 ayda boş yorum kasarak bir yerlere gelmesi söz konusu değildir.
Bi o oyun bi de pubg zatenLazySharp için 50 yoruma 1 saat içinde atanlar var
bknz:+1941944194919
Böyle bir şeye göz yumulmuyor biz yorum silerken zaten konuyu okumuşmu okumamışmı diye ona göre uyarı veya ceza veriyoruz o konuda için rahat olsunboş mesaj derken random değil mesela bilmediğim bir konu hakkında saçmalayabilirim ve bunu silinmeyecek şekilde yaparım. Ama yapanıda görürsem anlayabilirim. Buna göz yumuluyor demek istiyorum. sözlüklerdeki gibi bir sistem yapılabilir demek istemiştim.
dostum sen beni tam olarak anlamış değilsin bence randomdan bahsetmiyorum konuyu anlamasındanda 2 günde 300 yorum nasıl atılabilir?Böyle bir şeye göz yumulmuyor biz yorum silerken zaten konuyu okumuşmu okumamışmı diye ona göre uyarı veya ceza veriyoruz o konuda için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?