(2) İstek Üzerine Tasarım | Logo | Wallpaper | İmza |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
resimlere tıkla karşm soğuk davranmıyorum zaten :D x1024le wallpaper resimlerine tıkla o yönlendirir
Tıkladım da her halde yurt dışından girince sıkıntı oluyor ben Türkiye'ye dönünce bakayım en iyisi :)

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
[
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
]
Bu tarz bir şeyin görünümü bozmayacak şekilde yayılması mümkün müdür hocam?
Artık ne yaparsanız makbul geçer zaten ^^
Teşekkürler
59.png

Böyle bir şey çıktı hocam istediğiniz gibi mi acaba

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 11071

Böyle bir şey çıktı hocam istediğiniz gibi mi acaba

Hocam çok teşekkür ederim, evet istediğim tam olarak buydu fakat camları yazıya efekt olarak yapmanız mümkün mü?
Fazla şey istemiş olacağım sanırım ama edebiyatla ilgili bir şeye kullanacağımdan çok sade bir şey istiyordum da...
Tekrardan çok teşekkür ederim!
Sağlıcakla

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hocam çok teşekkür ederim, evet istediğim tam olarak buydu fakat camları yazıya efekt olarak yapmanız mümkün mü?
Fazla şey istemiş olacağım sanırım ama edebiyatla ilgili bir şeye kullanacağımdan çok sade bir şey istiyordum da...
Tekrardan çok teşekkür ederim!
Sağlıcakla
Hocam konunun başlığı zaten ''istek üzerine'' o yüzden çekinmeden ne istiyorsanız söyleyebilirsiniz. Sanırım yazının kendisinin cam olmasını istiyorsunuz anladığım kadarıyla

Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Banada Anl9977 ye yaptığının aynısını fakat yazısını TheCreator olarak değiştirimisin.Şimdiden teşekkürler.KOLAY GELSİN

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam konunun başlığı zaten ''istek üzerine'' o yüzden çekinmeden ne istiyorsanız söyleyebilirsiniz. Sanırım yazının kendisinin cam olmasını istiyorsunuz anladığım kadarıyla
Evet, aynı zamanda sade ve okunabilir olmasını istiyorum. Zaten tasarımcı siz olduğunuz için daha iyi bir karar verebilirsiniz bu konuda.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Başarılı bir çalışma olmuş. Verilen uyarılara dikkat edersek sevinirim.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Başarılı bir çalışma olmuş. Verilen uyarılara dikkat edersek sevinirim.
Moderatör beycim :) teşekkür ederim de yorumun hepsi renkli değil zaten. Vurgulanması gereken yer alttaki kısım, orası da renkli işte.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Moderatör beycim :) teşekkür ederim de yorumun hepsi renkli değil zaten. Vurgulanması gereken yer alttaki kısım, orası da renkli işte.
Beyaz mod kullandığınız için büyük ihtimalle size öyle gözüküyor. Ben şahsen siyah mod kullanıyorum ve siyah renk ile yazılmış olan yazıları okumakta zorluk çekiyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...