Tıkladım da her halde yurt dışından girince sıkıntı oluyor ben Türkiye'ye dönünce bakayım en iyisiresimlere tıkla karşm soğuk davranmıyorum zatenx1024le wallpaper resimlerine tıkla o yönlendirir
Resmi özel olarak mı upload ettin forbidden atıyor
[Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap]
Bu tarz bir şeyin görünümü bozmayacak şekilde yayılması mümkün müdür hocam?
Artık ne yaparsanız makbul geçer zaten ^^
Teşekkürler
benimki ne zaman hazır olur ?
Hocam konunun başlığı zaten ''istek üzerine'' o yüzden çekinmeden ne istiyorsanız söyleyebilirsiniz. Sanırım yazının kendisinin cam olmasını istiyorsunuz anladığım kadarıylaHocam çok teşekkür ederim, evet istediğim tam olarak buydu fakat camları yazıya efekt olarak yapmanız mümkün mü?
Fazla şey istemiş olacağım sanırım ama edebiyatla ilgili bir şeye kullanacağımdan çok sade bir şey istiyordum da...
Tekrardan çok teşekkür ederim!
Sağlıcakla
Evet, aynı zamanda sade ve okunabilir olmasını istiyorum. Zaten tasarımcı siz olduğunuz için daha iyi bir karar verebilirsiniz bu konuda.Hocam konunun başlığı zaten ''istek üzerine'' o yüzden çekinmeden ne istiyorsanız söyleyebilirsiniz. Sanırım yazının kendisinin cam olmasını istiyorsunuz anladığım kadarıyla
ya sen nasıl bir kralsın <3
Banada Anl9977 ye yaptığının aynısını fakat yazısını TheCreator olarak değiştirimisin.Şimdiden teşekkürler.KOLAY GELSİN
https://memoryhackers.org/attachments/5-png.11073/ buna gir sağ tıkla kaydet karşmya sen nasıl bir kralsın <3
Bunu nasıl indiricem ?
eywhttps://memoryhackers.org/attachments/5-png.11073/ buna gir sağ tıkla kaydet karşm
Ya sen nasıl bir kralsın ya <3
eyvallah kardeşim <3 sen de müsait olduğun bir ara benim konuyu hallediver dostum yaYa sen nasıl bir kralsın ya <3
Youtube cover olursa sevinirim , şimdiden tesekkurler
Moderatör beycimBaşarılı bir çalışma olmuş. Verilen uyarılara dikkat edersek sevinirim.
Beyaz mod kullandığınız için büyük ihtimalle size öyle gözüküyor. Ben şahsen siyah mod kullanıyorum ve siyah renk ile yazılmış olan yazıları okumakta zorluk çekiyorum.Moderatör beycimteşekkür ederim de yorumun hepsi renkli değil zaten. Vurgulanması gereken yer alttaki kısım, orası da renkli işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?