2 Kişi İnternet-Sanal-Oyun Üzerinden Nasıl Para Kazanabiliriz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
şimdi bir gün serbest çalışmak, bir işiniz yoksa para kazanmanın en iyi yoludur. Fiverr'de sahip olduğunuz herhangi bir beceriyle ilgili konserlerinizi yapabilirsiniz. Aksi takdirde en kolay yol bir restoran veya mağazada iş bulmaktır. Ya da paranız varsa yöresel çok basit gömlekler satın alabilirsiniz. üzerine bir şey yazdır ve kârla sat

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka buff diye bir uygulama var oyun oynadıkça az bir miktarda coin kazanıyosun bu coinlerle alışveriş yapabiliyosun bi bakmanda fayda var sanki.

ALBUSS

A
Eğer oyunlarla aranız iyiyse belirli bir oyunda hesapları boostlayıp satabilirsiniz bunu sürekli yaparsanız güzel para kazanabilirsiniz.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
lolde veya herhangi başka bir oyunda elo boost yapabilirsin veyahut hesabı 30 levele kasıp satabilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
E-pin satışı yada hesap kasıp satma işi olabilir ama çoğu oyuncu arkadaşım piyasanın altında toptan e pin alıp satıyor tek tek e-pin de kar payı yüksek

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
genel olarak online oyunlarda hesap kasabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sermayeniz yoksa biraz illegal işlere girişmelisiniz gibi duruyor açıkcası.
Post automatically merged:

ayrıca biraz da zeka..

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lol veya metin2 üstünde hile ile won kasıp satabilirsin önceden ben yapıyordum tr serverlarında şuan insanlar yeni açılan farmlık pvp serverlarına girip deli gibi farm yapıyorlar 1 hafta sonra elindeki yangları satıp baska sw ye geçiyorlar döngü bu şekilde

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aklıma çok yattı benimle irtibata geçersen çok sevinirim Discord : AytacBremin#0767
Post automatically merged:

Kazanmak için Öde oyunları, ni no kuni cross worlds bunlardan biri
mantıklı araştıracağım teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
intarnet üzerinden valo hesap kasıp satarak ucuza mc pre alıp biraz daha pahalıya satmak prime gaming bedava 30 gün kullanabiliyosun alıp içinde lol rp veriyo satarsın daha bir çok yöntem var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yazılım öğrenmeniz pek zor değil aslında sadece çaba gösterip kararlı olmanız gerekiyor. udemy kurslarının çoğu yayılmış durumda veya youtube üzerinden de izleyebiliirsiniz en azından javasciprt, golang öğrenebilirseniz freelance çok fazla iş yapabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
eğer bir sermayeniz varsa küçükte olsa amazondan satış yaparak bence katlarsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
3-4 pc varsa knight onlineda da kazanırsınız ama gelen elektirik zamnlarından sonra ne kadar mantıklıdır bilmiyorum 2-3 yıldır oynamıyorum çünkü

Üye
3 HİZMET YILI
Oyununa göre değişir fakat zamanında multiclient ile knight online de buss vb kasarak gbye dönüştürüp gbyi internet sitelerine satıyordum. Bunun için bilgisayarının sürekli aktif olması ve başlangıç olarak bir 1000tl gibi bir sermayeyi gözden çıkarmanız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...