Onaylı Üye
çok fazla site var
Eğer oyunlarla aranız iyiyse belirli bir oyunda hesapları boostlayıp satabilirsiniz bunu sürekli yaparsanız güzel para kazanabilirsiniz.arkadaşlar bi̇li̇yorum bu konu hakkinda 50 tane post açildi fakat ci̇dden kötü durumdayiz i̇ki̇ arkadaş kafa patlatiyoruz ve sanaldan para kazanma yöntemleri̇ ariyoruz uzun süreli̇ olsada para kazandirabi̇lecek yöntemler ariyoruz. bi̇ze bu konuda yardimci olabi̇lecek yöntemler verebi̇li̇rseni̇z memnun oluruz.
freelancer olun gi̇bi̇si̇nden deği̇l de beli̇rli̇ yöntemler verebi̇li̇rseni̇z sevi̇ni̇ri̇z.
herkesi̇n yorumlarini tek tek okuyacağiz lütfen i̇lgi̇ gösteri̇ni̇z.!!!
Fikir Alış verişi yapalım bu konu hakkında bir çok kişi araştırma yapıyor biliyoruz herkes birbirine destek çıkarsa çok sevinirim.
yada hesap alıp satmaklolde valorantta veya diğer oyubnlarda elo boost yapmak en mantıklısı
Aklıma çok yattı benimle irtibata geçersen çok sevinirim Discord : AytacBremin#0767metin2 won satışıyla güzel gelir elde ediyodum bıraktım eğer hesap dizecek sermayen ve bolca vaktin varsa mantıklı iş istersen yardımcı olurum, bir de rus sitelerinden ruble ile valorant hesap alıp trde satıyordum kar payın iyi oluyor eğer satabilirsen
mantıklı araştıracağım teşekkür ederimKazanmak için Öde oyunları, ni no kuni cross worlds bunlardan biri