2 Kişi İnternet-Sanal-Oyun Üzerinden Nasıl Para Kazanabiliriz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Metin2 oynayın item kasın itemleri siteler üzerinden parayla satın.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Steamde zaman zaman genel oyun indirimleri oluyor. O zamanlar steama para yatırıp idle-master gibi programlarla paranızı 2,3 e katlayabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Zamanında Metin2 PVP sunucularda Afgan farmı yapıp başka sitelerde satarak güzel para kazanıyordum ama onun için bol bol boş zaman ve gece gündüz oynamanız gerekiyor.(Emek sunucularda oynarsanız daha güzel para getiriyor)

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
arkadaşlar bi̇li̇yorum bu konu hakkinda 50 tane post açildi fakat ci̇dden kötü durumdayiz i̇ki̇ arkadaş kafa patlatiyoruz ve sanaldan para kazanma yöntemleri̇ ariyoruz uzun süreli̇ olsada para kazandirabi̇lecek yöntemler ariyoruz. bi̇ze bu konuda yardimci olabi̇lecek yöntemler verebi̇li̇rseni̇z memnun oluruz.

freelancer olun gi̇bi̇si̇nden deği̇l de beli̇rli̇ yöntemler verebi̇li̇rseni̇z sevi̇ni̇ri̇z.

herkesi̇n yorumlarini tek tek okuyacağiz lütfen i̇lgi̇ gösteri̇ni̇z.!!!

Fikir Alış verişi yapalım bu konu hakkında bir çok kişi araştırma yapıyor biliyoruz herkes birbirine destek çıkarsa çok sevinirim.
1- Yurtdışından Eşya Alıp Türkiyede Satıp Kar Etmek .
2- Çeviri Yapabilirsiniz
3- Ortak Bir Kanal Açıp Youtube İçerikleri Oluşturabilirsiniz

Ama En İyisi Al Sat Yapmak Diye Düşünüyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar bi̇li̇yorum bu konu hakkinda 50 tane post açildi fakat ci̇dden kötü durumdayiz i̇ki̇ arkadaş kafa patlatiyoruz ve sanaldan para kazanma yöntemleri̇ ariyoruz uzun süreli̇ olsada para kazandirabi̇lecek yöntemler ariyoruz. bi̇ze bu konuda yardimci olabi̇lecek yöntemler verebi̇li̇rseni̇z memnun oluruz.

freelancer olun gi̇bi̇si̇nden deği̇l de beli̇rli̇ yöntemler verebi̇li̇rseni̇z sevi̇ni̇ri̇z.

herkesi̇n yorumlarini tek tek okuyacağiz lütfen i̇lgi̇ gösteri̇ni̇z.!!!

Fikir Alış verişi yapalım bu konu hakkında bir çok kişi araştırma yapıyor biliyoruz herkes birbirine destek çıkarsa çok sevinirim.
lol gibi oyunlarda boost yapabilirsiniz dostum

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Valorant Elo Boost Olabilir Yada Random Hesap Al Sat Yapabilirsin

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Knight tarzı oyunları deneyin veya daha farklı oyunlar insanlara elo boost yapabilir misiniz ? veya pokelik ? bilmiyorum hem oyun oynayıp hem para kazanabilirsiniz . ama yeteneğiniz yoksa ve 2 den fazla bilgisayara sahipseniz mesela 3 4 ( 2 de yeterli aslında ) knight oynayın ve ilk kazandığınızı oyuna tekrar yatırarak yatırım yapın . Bende 3 pc var şuan rise online oynuyorum sanırım bi 4 5 şişe viski bir kaç şişe likör içmişimdir bu oyun sayesinde şuan ki hesap değeri 7 milyar falan ama sadece para kazanmaya oynasaydım 3 adet 5 milyarlık hesap ile çok güzel paralar kazanabilirdim . öyle işte

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Dostum çizimin iyi ise grafik tasarım üzerinde çalışabilirsin. Ya da nft yapabilirsin, arkadaşım nft işini yapıyor ve ayda kazandığı paralar dudak uçuklatıyor. Önerilerim bunlar, iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam eğer oyun konularında kendinize güvendiğiniz oyunlar varsa onlar üzerinden ticarete girip sosyal çevre kasabilirsiniz oradan sonra da illaki kapılar açılır sermaye olduğunda da yaptığıınız işin sitesini açar keyfinize bakarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...