Süper Üye
hem oyun oynuyacağım hem de mimarlık için programlarda çalışacağım ama oyun performansı da çok önemli, ilk bilgisayarı alıp genel kullanım açısından kullandığım zaman yaşıyacağım sorunlar olur mu sadece oyun için almıyacağım dediğim gibi ama oyun da oynayacağımOyun için alıyorsanız ilk sistem genel kullanım için alıyorsanız 2. sistem mantıklı. Fakat her ikisindede ramı 16'ya yükseltmenizi şiddetle tavsiye ederim.
tabiiki de Lenovo IdeaPad L340-15IRH işlemcisi ve ekran kartı daha iyi çünkü
Ozaman yine ilk sistem sizin için daha uygun olacak fakat ramı yine en az 16 'ya yükseltmeniz gerekir. Mimarlık için ram ne kadar fazla ise okadar rahat iş yaparsınız. Bence sizin herşeyi rahatca yapmanız için ramın 32 gb olması lazım bana göre. Kafanız rahat kullanırsınız.hem oyun oynuyacağım hem de mimarlık için programlarda çalışacağım ama oyun performansı da çok önemli, ilk bilgisayarı alıp genel kullanım açısından kullandığım zaman yaşıyacağım sorunlar olur mu sadece oyun için almıyacağım dediğim gibi ama oyun da oynayacağım
attığınız daha iyi , şimdi attığınız yaniBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
peki bu attığım mı sizce yoksa sizin söylediğiniz mi daha mantıklı
Ben bunu 1 ay önce aldım gayet iyi performansı ama ramini 8 e yükselettirsen uçar After effects photoshop kullanıyorum kasma yapmıyo ve cuda oldugu için render işlemlerini falan hızlı yapıyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
peki bu attığım mı sizce yoksa sizin söylediğiniz mi daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?