Genel olarak konuştum her türlü sağlıklı değil yani tercih edilmelik değilHayır. Son güncellemeden sonra bu sorun ortaya çıktı daha öncesinde böyle bir sorun olmuyordu ekran kartımda rtx3060
2. monitör vga çıkışlı ben ekran kartından hdmi to vga yapıyorum bundan kaynaklı sanırımDoğru girişin seçildiğinden emin olun. Monitör ve grafik kartı arasındaki kablo bağlantısını kontrol edin. Kabloyu her iki uçtan da ayırın, birkaç saniye bekleyin ve yeniden bağlayın. Farklı bir kablo kullanın, çünkü sorun konnektör pimlerinde veya hasarlı bir kabloda olabilir.
evet kesinlikle ondan kaynaklı keşke almadan önce sorsaydın burdan bu tür dönüştürücüler sağlıklı olmuyor2. monitör vga çıkışlı ben ekran kartından hdmi to vga yapıyorum bundan kaynaklı sanırım
Hayır. Son güncellemeden sonra bu sorun ortaya çıktı daha öncesinde böyle bir sorun olmuyordu ekran kartımda rtx3060evet kesinlikle ondan kaynaklı keşke almadan önce sorsaydın burdan bu tür dönüştürücüler sağlıklı olmuyor
Genel olarak konuştum her türlü sağlıklı değil yani tercih edilmelik değilHayır. Son güncellemeden sonra bu sorun ortaya çıktı daha öncesinde böyle bir sorun olmuyordu ekran kartımda rtx3060
ne yapalım şimdilik böyle idare edicez, yeni bir monitör alana kadar. Teşekkür ederim dostumGenel olarak konuştum her türlü sağlıklı değil yani tercih edilmelik değil
kanka bende 2 monitör kullanıyorum birisi DPI (DisPlay Port)
diğer monitörüm HDMI a bağlı
pc yi ilk açtığımda ana monitör açılıyor bazen 2.monitörüm açılmıyor dediğin gibi oyüzden açılmayan monitörünün power tuşuna bas açılır bence
arkadaşlar dönüşleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorunun çözümünü şöyle buldum şuanlık;anlayan birine gösterdin mi ?
nedemek herzaman <3arkadaşlar dönüşleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorunun çözümünü şöyle buldum şuanlık;
Monitöre gelmiyorsa bulunduğu portu çıkarıp tekrar takın ilk startında algılamıyor ekran kartı.
nerden anladın dostum ekran kartında ana kartta yada hdmi de sorun olabilir sorunun ekranda oluğu ne malumCihaz arizali
spam yapıyor o ya bi amacı yok yaninerden anladın dostum ekran kartında ana kartta yada hdmi de sorun olabilir sorunun ekranda oluğu ne malum
neden yapıyorki amaç yok dediğin gibi?spam yapıyor o ya bi amacı yok yani![]()
hocam bence siz yinede en iyi bir tamirci vs sorun garip bir olay hiç yaşamdım daha öncearkadaşlar dönüşleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorunun çözümünü şöyle buldum şuanlık;
Monitöre gelmiyorsa bulunduğu portu çıkarıp tekrar takın ilk startında algılamıyor ekran kartı.
hocam dönüştürücüde problem var algılamıyorhocam bence siz yinede en iyi bir tamirci vs sorun garip bir olay hiç yaşamdım daha önce
ne demek kral <3arkadaşlar dönüşleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorunun çözümünü şöyle buldum şuanlık;