Çözüldü 2. monitör açılışta gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, 2. monitörüm bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. hdmi'nı çıkarıp taktığımda geliyor sadece çözümü varmıdır bunun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Doğru girişin seçildiğinden emin olun. Monitör ve grafik kartı arasındaki kablo bağlantısını kontrol edin. Kabloyu her iki uçtan da ayırın, birkaç saniye bekleyin ve yeniden bağlayın. Farklı bir kablo kullanın, çünkü sorun konnektör pimlerinde veya hasarlı bir kabloda olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Doğru girişin seçildiğinden emin olun. Monitör ve grafik kartı arasındaki kablo bağlantısını kontrol edin. Kabloyu her iki uçtan da ayırın, birkaç saniye bekleyin ve yeniden bağlayın. Farklı bir kablo kullanın, çünkü sorun konnektör pimlerinde veya hasarlı bir kabloda olabilir.
2. monitör vga çıkışlı ben ekran kartından hdmi to vga yapıyorum bundan kaynaklı sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka bende 2 monitör kullanıyorum birisi DPI (DisPlay Port)
diğer monitörüm HDMI a bağlı
pc yi ilk açtığımda ana monitör açılıyor bazen 2.monitörüm açılmıyor dediğin gibi oyüzden açılmayan monitörünün power tuşuna bas açılır bence

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka bende 2 monitör kullanıyorum birisi DPI (DisPlay Port)
diğer monitörüm HDMI a bağlı
pc yi ilk açtığımda ana monitör açılıyor bazen 2.monitörüm açılmıyor dediğin gibi oyüzden açılmayan monitörünün power tuşuna bas açılır bence
anlayan birine gösterdin mi ?
arkadaşlar dönüşleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorunun çözümünü şöyle buldum şuanlık;
Monitöre gelmiyorsa bulunduğu portu çıkarıp tekrar takın ilk startında algılamıyor ekran kartı.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
arkadaşlar dönüşleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorunun çözümünü şöyle buldum şuanlık;
Monitöre gelmiyorsa bulunduğu portu çıkarıp tekrar takın ilk startında algılamıyor ekran kartı.
hocam bence siz yinede en iyi bir tamirci vs sorun garip bir olay hiç yaşamdım daha önce

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Başka bir kablo ile 2. monitörünüzü bağlamayı deneyin.
HDMI 2. monitöre takın Display Portu 1. monitöre takın.
Bilgisayar açık iken windows monitör ayarlarına girin ve monitörü o ayarlar kısmındayken yapılandırın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka o beyaz bi tane kablolu dönüştürücü var vga hdmi için büyük ihtimal sende onu kullanıyosun o aletten piyasada biirrr sürü var ama hiç birinin vga kısmı sağlıklı çalışmıyor hdmi ve dp ile bağladın mı tamamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...