Seçkin Üye
2. el e nediyorsunuz peki bu sıfırmı sizin dediğiniz18.5 LED VAR LG daha paketinde 400 TL
Bağlama işi direk ekran kartına mı 2. monitoruAoc un 60 hz monitörlerine bakabilirsin dostum
sadece monitorler ekran kartınamı bağlı oluyorKanka kabloları bağlıyorsun ayarlardan ekrana yansır de ikiside oluyor mauseyi sola götürünce öteki ekrana geciyorsun ekran ayarlarindan sağ tarafı sol tarafı secebiliyorsun
HDMI kablo ile iki monitörü baglıyorsun sadece bırbırıne takıyorsun kasana baglı olan yani ana monıtorden sag alttan bildirimlerin geldiği yerden yansıtı bulup yapabilirsinPcme 2. monitör bağlamak istiyorum ucuz bir tane ana monitorum sağlam zaten 2.si oyun ensasında disscordu diğer işlerimi halletmek için fakat nasıl bağlanır nasıl yapılır anlatabilecek olan var mı 1-2 haftaya almayı dusunuyorum her hangi bir özelliği olması gerekiyormu alacağım monitorun ??
Valla orasını bilmiyorum kanka bi araştır2. el e nediyorsunuz peki bu sıfırmı sizin dediğiniz
Post automatically merged:
Bağlama işi direk ekran kartına mı 2. monitoru
2 kablo ile bilgisayarına bağla. Windows 8-8.1'de fareyi sağ üst köşeye getir. Cihazlar kısmından projeksiyona bağlan de. Genişlet yazana bas.
2 monitör farklı kullanman için proğram var onu kuruyorsun kardeşim
Çok net anlatım teşekkürlerHDMI kablo ile iki monitörü baglıyorsun sadece bırbırıne takıyorsun kasana baglı olan yani ana monıtorden sag alttan bildirimlerin geldiği yerden yansıtı bulup yapabilirsin
Bende tek ekran var 2ye çıkarıcam 3 e çıkarıcamı sanmıyorum3 monıter kulanıyom hdmı kablosuyla arada sıkıntı cıkarıyor beyler sistem guclu olsada hdmı gırıs cıkıs yerlerını duzgun takın kabloyu 3 ekran ara sıra kendını kapatıp acılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?