2. Monitor kullanımı tavsiye ve Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pcme 2. monitör bağlamak istiyorum ucuz bir tane ana monitorum sağlam zaten 2.si oyun ensasında disscordu diğer işlerimi halletmek için fakat nasıl bağlanır nasıl yapılır anlatabilecek olan var mı 1-2 haftaya almayı dusunuyorum her hangi bir özelliği olması gerekiyormu alacağım monitorun ??

Üye
6 HİZMET YILI
Kanka kabloları bağlıyorsun ayarlardan ekrana yansır de ikiside oluyor mauseyi sola götürünce öteki ekrana geciyorsun ekran ayarlarindan sağ tarafı sol tarafı secebiliyorsun

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
2 kablo ile bilgisayarına bağla. Windows 8-8.1'de fareyi sağ üst köşeye getir. Cihazlar kısmından projeksiyona bağlan de. Genişlet yazana bas.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Monitörde giriş çıkışlar önemli dostum ve ekran kartını çıkışları önemli ben kullanıyorum ekran kartım 1050ti 1. ekranım HDMI dan geliyor diğeri ise Dvi dönüştürücü önemli olan yani ekran kartının çıkışları ve alacağın monitörün giriş yerleri

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanka kabloları bağlıyorsun ayarlardan ekrana yansır de ikiside oluyor mauseyi sola götürünce öteki ekrana geciyorsun ekran ayarlarindan sağ tarafı sol tarafı secebiliyorsun
sadece monitorler ekran kartınamı bağlı oluyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
2. el alıcaksan discort twic için letgodan sıradan 100-200 liraya 60 hrz monitör alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Pcme 2. monitör bağlamak istiyorum ucuz bir tane ana monitorum sağlam zaten 2.si oyun ensasında disscordu diğer işlerimi halletmek için fakat nasıl bağlanır nasıl yapılır anlatabilecek olan var mı 1-2 haftaya almayı dusunuyorum her hangi bir özelliği olması gerekiyormu alacağım monitorun ??
HDMI kablo ile iki monitörü baglıyorsun sadece bırbırıne takıyorsun kasana baglı olan yani ana monıtorden sag alttan bildirimlerin geldiği yerden yansıtı bulup yapabilirsin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
2 kablo ile bilgisayarına bağla. Windows 8-8.1'de fareyi sağ üst köşeye getir. Cihazlar kısmından projeksiyona bağlan de. Genişlet yazana bas.
2 monitör farklı kullanman için proğram var onu kuruyorsun kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
2 monitör farklı kullanman için proğram var onu kuruyorsun kardeşim
HDMI kablo ile iki monitörü baglıyorsun sadece bırbırıne takıyorsun kasana baglı olan yani ana monıtorden sag alttan bildirimlerin geldiği yerden yansıtı bulup yapabilirsin
Çok net anlatım teşekkürler :)

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çok zordegil kabloyu alıyorsun takıyorsun valalha zor degil çoook basit

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
3 monıter kulanıyom hdmı kablosuyla arada sıkıntı cıkarıyor beyler sistem guclu olsada hdmı gırıs cıkıs yerlerını duzgun takın kabloyu 3 ekran ara sıra kendını kapatıp acılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
3cuyu cıkarcam yakın 240hzlık bide 144hzlik alıp 3 kaldırcam 2 rht oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
3 monıter kulanıyom hdmı kablosuyla arada sıkıntı cıkarıyor beyler sistem guclu olsada hdmı gırıs cıkıs yerlerını duzgun takın kabloyu 3 ekran ara sıra kendını kapatıp acılıyor
Bende tek ekran var 2ye çıkarıcam 3 e çıkarıcamı sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
3 sıkıntı sureklı ekran acılıp kapanıyor sıstem guclu olmasına ragmen sureklı hdmı tak cıkar yapıyom ole duzelıyor 2 en rahat ama 144hzlık al alcaksan en guzelı en rhtı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
benQ kullanıyorum ben cok kalıtelı kardesm fıyatıda uygun ıstersen arastır derım not ıkıncı el ısını sakın gırme en kral monıtorde olsa omru 3 veya 3bucuk yıl cunku pıkselı bıtıyo kullanılmaz hale gelıyor o yuzden sıfır al tavsıyemı dınle ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...