Onaylı Üye
letgodan bakma bence ordakilere pek güvenme
ben 2.de oyun oynamıcam 1. monitorde oyun oynerken 2.de farklı işlerimi halletmek için istiyorum yinede şartmı 144 60 hz yetmez mı yoksa özel bir sıkıntımı var oyuzden mı 144 ?3 sıkıntı sureklı ekran acılıp kapanıyor sıstem guclu olmasına ragmen sureklı hdmı tak cıkar yapıyom ole duzelıyor 2 en rahat ama 144hzlık al alcaksan en guzelı en rhtı
BENQ LAR COK GUZEL FIYAT OLARAKDA COK PAHALI UYGUNUDA VAR AMA ONUN YERINE ASUS YADA SAMSUNG DAHA İYİbenQ kullanıyorum ben cok kalıtelı kardesm fıyatıda uygun ıstersen arastır derım not ıkıncı el ısını sakın gırme en kral monıtorde olsa omru 3 veya 3bucuk yıl cunku pıkselı bıtıyo kullanılmaz hale gelıyor o yuzden sıfır al tavsıyemı dınle![]()
Yayın yapsam bile 20 inc 60 hz mesela yetmez mı 1. monitor 24inc 144hz 1ms zatenyayın falan yapmıcaksan normal bir monitor yeterli
bence yeterYayın yapsam bile 20 inc 60 hz mesela yetmez mı 1. monitor 24inc 144hz 1ms zaten
yayın ön planda değilde kafam eser yaparsam nasıl sistem yayına göre1 ci monıter 144hz size 60 75 hz alıp 2monıtoru yayın yapabılırsın rahat sekılde ama sıstemınde iyise
sistemde yaparsın sıkıntı cıkmaz rahat rahat gta 5 falan cekersın bf4 ark survıval rht rht yayın yaparyayın ön planda değilde kafam eser yaparsam nasıl sistem yayına göre
ryzen 5 2600 3600
rx570 Sapphire
8x8 16gb ram
Msi b450 Gaming Plus
SSD mp510 okuma 3600 olması lazım