aga daha önce yaptım nasıl yapıldığını biliyorum ama olmuyor.Youtube'da bunun için bir sürü video var izleyip yapabilirsin.
aga şöyle ekranları tek tek deniyorum ggörüntü geliyor ama aynı anda takınca 1 2 saniye kalıyo sonra gidiyoŞimdi senin istediğin 2 monitörü 1 ekran mı yapmak onun için yardımcı olabilirim yoksa bilgisayarına hiç mi ekran gelmiyor.
Biraz detaylı anlatır mısın
aga şöyle ekranları tek tek deniyorum ggörüntü geliyor ama aynı anda takınca 1 2 saniye kalıyo sonra gidiyo
kanka mönitörlerde vga girişi var ikisindede dediğin dönüştürücüden ekran kartına taktım deniyorum olmuyorşimdi aga monitörün hdmı girişli ise dönüştürücüler var hdmı vga dönüştürücüleri ben 35 tl ye almıştım şimdi 50 olmuştur gerçi sen araştır öğren fiyatları keşke monitörünün girişini de yazsaydın
aga öncelikle teşekkür ederim dvı girişi bozulmuş olabilirmi veya ekran kartı desteklemiyor olabilirmi amd radeon 6570Öncelikle işletim sistemini ve hangi ekran kartını kullanıyorsanız sürücülerini güncelleyin.
Daha sonra bilgisayarınız kapatıp, ikinci monitör olarak kullanacağınız harici monitörü bilgisayara bağlayın. Her iki monitörü farklı bağlantı seçenekleri ile bağlayabilirsiniz. Yani birini Display Port diğerini HDMI ya da birini DVI diğerini Dispalay Port ile bağlayın. Kısaca hangi görüntü çıkışları sizin ekran kartınız ve sahip olduğunuz monitörler tarafından destekleniyorsa onlara uygun görüntü kabloları ile bağlayabilirsiniz.
Tüm bağlantı işlemlerini yaptıktan sonra bilgisayarınızı açın. Bilgisayarınız kapalı iken bağlantı işlemlerini yapmak hem bilgisayar hem de monitör güvenliği açısından önemlidir. Ayrıca işletim sistemi her iki monitörü açılış sırasında kolaylıkla tanıyacaktır.
ekran kartı eski olduğu için olabilirmi markası amd radeon 6570Öncelikle işletim sistemini ve hangi ekran kartını kullanıyorsanız sürücülerini güncelleyin.
Daha sonra bilgisayarınız kapatıp, ikinci monitör olarak kullanacağınız harici monitörü bilgisayara bağlayın. Her iki monitörü farklı bağlantı seçenekleri ile bağlayabilirsiniz. Yani birini Display Port diğerini HDMI ya da birini DVI diğerini Dispalay Port ile bağlayın. Kısaca hangi görüntü çıkışları sizin ekran kartınız ve sahip olduğunuz monitörler tarafından destekleniyorsa onlara uygun görüntü kabloları ile bağlayabilirsiniz.
Tüm bağlantı işlemlerini yaptıktan sonra bilgisayarınızı açın. Bilgisayarınız kapalı iken bağlantı işlemlerini yapmak hem bilgisayar hem de monitör güvenliği açısından önemlidir. Ayrıca işletim sistemi her iki monitörü açılış sırasında kolaylıkla tanıyacaktır.
ekran kartı eski olduğu için olabilirmi markası amd radeon 6570Öncelikle işletim sistemini ve hangi ekran kartını kullanıyorsanız sürücülerini güncelleyin.
Neden böyle boş bir yorum attın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?