Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikisinide taktıkdan sona ayarlardan görüntü ayarlarına giriceksin knk ordan yansıt diceksin yada bişey daha diyodu unuttum ondan sona ekran gelicek bende de öyle oldu yani
Öncelikle ikinci monitör ve ekran kartınızı seçmeli ve seçtiğiniz ekran kartını bilgisayarınıza kurmalısınız (bu işlemi yaparken üreticinin yönergelerini izlemeyi ihmal etmeyin). Ekran kartını bilgisayarınıza takıp, sürücüleride dahil olmak üzere bilgisayarınıza tanıttıktan sonra bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. Şimdi sıra geldi kullanmak istediğimiz ikinci monitörümüzü ekran kartımıza bağlamak. Ekran kartımızı tanıtıp, ikinci monitörümüzü de taktığımıza göre bilgisayarımızı tekrar açabiliriz. İşletim sistemimiz açıldıktan sonra ilk olarak Denetim Masası'na girerek Görünüm ve Kişiselleştirme ayarları altında bulunan Ekran Çözünürlüğünü ayarla menüsüne tıklıyoruz.