ne zaman atıcağı belli olmuyorbeyler 2 senedır kullanıyorum ilk defa 70 levelde ban yedım nedenı nedır acaba bılen varmı aımbot acıktı yardımcı macrobydqq mause macrosu acıktı her zaman bu ıkısıyle gırıyodum oyuna
oyundan çıktığın için olabilir küfürde olabilir feeden olabilir biri yad 5 kişi replemiştir bunlardan sa 1hafta fln yemiştir daha one yediysen 1 hafta şimdi 1 ay yemişsinidrbeyler 2 senedır kullanıyorum ilk defa 70 levelde ban yedım nedenı nedır acaba bılen varmı aımbot acıktı yardımcı macrobydqq mause macrosu acıktı her zaman bu ıkısıyle gırıyodum oyuna
Son zamanlarda çok report yemiş olabilirsin dostum aimbotu belli etmiş olabilirsin geçmiş olsunbeyler 2 senedır kullanıyorum ilk defa 70 levelde ban yedım nedenı nedır acaba bılen varmı aımbot acıktı yardımcı macrobydqq mause macrosu acıktı her zaman bu ıkısıyle gırıyodum oyuna
hocam valorantta anakarta ban atılıyor sppofer falan belki geçiyor ama, yakında bütün oyunlar bu sistemi getirebilir.ben normalde farklı farklı hesaplar açıyorum main hesabımdal bir maç attıktan sonra diger hesaplara geçip takılıp çıkıyorum çok fazla oynamamak gerekiyor bir hesapta özellikte kastığın main hesapta