Onaylı Üye
bendede çöp var bitane para lazım .s
daha iyisi toplanabilir fakat rtx 3060 altına inmeden ssd den ve ramden de kırpma yapmak istemiyoruzdostum öncelikle biliyorsunki bu zamanlarda bilgisayar fiyatları tavan yani fiyatlar baya arttı lakin sana gönül rahatlığıyla söyleyebilirimki daha iyisini toplayabilirsin
3 ay önce gencer gamingten 15.600 e aldım kredi kartını taksitlendirdim 1300 ödüyorum ayda toplam kasa 18 k ya geldi faizle 3k ya da samsung odyssey g3 23inç 144 hz monitör aldım klavye kulaklık aldım 22 k ya geldi nerdeyse çokta memnunum gönül ister daha iyilerini almanı da durum belliPc yi ne zaman topladın iste dostum şimdi aynı ölçekte pc 25k olmuş tabi ssd den ramden bir tık düşersen 25k
Post automatically merged:
144hz monitör alacağız zaten yeterde artar bile 4k oyun oynayacak halimiz yok 2k ya kadar iyi açılim yapsın yeter
sinerji bilgisayarı tercih ederim
Sa dostlar bir arkadaşa bilgisayar toplamaya karar verdik rtx ekran kartlı en azda i5 işlemcili olsun diye düşündük vatan bilgisayarda oem bilgisayarlarda indirim yapmış biraz
Biri sinerji bilgisayardan
Rtx3070 32 ramli 30 bin lira yapıyor
Linki:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Vatan bilgisayar
Linki:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Rtx3060 8gb 32 ram 1tb ssd yaparak 28 bin civarı fiyat yapıyor sadece kasa
Sizce hangisini almaya değer sinerji bilgisayardan almak güvenli mi arkadaşımin bu konuda tereddüt yaşıyor
Vatan bilgisayar ise yakınımızda var
Rtx 3060ti ile 3070 arasındada pek bir farkta yok zaten
Sizce seçimi nasıl yapalim
Pc toplayacaklara vatan pc extra bir masraf çıkarmadan indirim sağlıyor
Elimizde eski bir masaustü pc de var bunuda vermek istiyoruz
Bilgisayara win 10 yüklemesi benden toplama işçiliği bu kasalarda pc yi alirsanız fiyata dahil değil
Dostum sakıın pahalı diye asusdab vaz geçme asus dışında birşey alırsan elinde patlar çok pişman ollursunZaten toplama olacak fuul asus set düşünüyoruz