bu kadar guzel bır anlatım sergıledıgın ıcın tebrık edıyorumÖncelikle dostum bu işe girişmeden önce bazen hayal kırıklığı yaşayacağını belirteyim. Ben kendi evimi komple istediğim şekilde dizayn ettim. Ama bu işi düşük bütçeyle halledemezdim. Benim gibi imkanların varsa öncelikle ilgi alanlarını düşün, örneğin benimki iron man, deadpool, kratos gibi karakterlerin eşyalarını araştırmayla başladı. Küçük detaylar anahtarlıklar vs derken en son kaptan amerikanın kalkanını ve thorun çekicini duvarıma astım. Bu tarz eşyaların çoğunu özel yaptırmış olsamda genel olarak aliexpress gibi sitelerde birşeyler bulabiliyorsun. Oraya ilgilendiğin ve odanda görmek istediğin şeyleri yazıp ürünlere bakabilirsin. Ama en önemli kısmı aydınlatma tabiki. Aydınlatmayı eğer ucuza kaçıp 50-100 tlye led alırsan ledler zamanla bozulacaktır, bilgisayarının etrafına koyarsan sıcaklığı rahatsız edebilir. Tabi bununda pahalıları var ama listene kesinlikle ucuzda olsa aydınlatmayı eklemelisin. Ve duvarlar, ben aldığım figürlerin çoğunu duvarlara sabitledim yada raf çakarak üstüne dizdim (maket arabalar vs) eğer bunu yapma imkanın varsa odana tamamen farklı bir hava katacak ve bir bütün halinde dizayn etmişsin gibi gösterecektir, aksi taktirde sadece masa ve çevresini yaptığında ilgi sadece oraya gidiyor ve ben bu durumu çok beğenmemiştim.
koyu yapman buyuk hata olmuseger odanda cok kalıcaksan renklerı acık renk öneririm yoksaodada daralırsın ben koyu grıye boyadım duvarı acayıp daralıyorum
pardon sayfa çöktü mesajı 2 kere atmısım özür dilerim hepinizdeneger odanda cok kalıcaksan renklerı acık renk öneririm yoksaodada daralırsın ben koyu grıye boyadım duvarı acayıp daralıyorum
Post automatically merged:
eger odanda cok kalıcaksan renklerı acık renk öneririm yoksaodada daralırsın ben koyu grıye boyadım duvarı acayıp daralıyorum
aynen kankaEğer youtuberlerin oda vloglarını izlersen ordan kafanda birşeyler canlanır çok harika odalar var.
Teşekkür ederim dostumbu kadar guzel bır anlatım sergıledıgın ıcın tebrık edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?