Öncelikle teşekkür ediyorum bu ürünleri araştırdım iyiler ve f/p ürünleri ama birşey kafama takıldı senin topladığın sistemde rtx3070 var ve birkaç kişi de rtx 3060 ti öneriyor sence hangisi almalıyım hangisi ile yüksek performans alabilirimEkli dosyayı görüntüle 89580
.
AMD Ryzen 5 5600X 3.70 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (MPK) 1 Adet 3400.00TL
Asus TUF Gaming B450M-PLUS II 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart 1 Adet 2.169,00 TL
G.Skill 16GB(2x8) Ripjaws V 3600mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3600C16D-16GVKC) 1 Adet 1.359,00 TL
Kingston 1TB NV2 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G) 1 Adet 1.073,49 TL
MSI MAG FORGE M100A ARGB USB 3.2 mATX Mid Tower Kasa 1 Adet 1.270,47 TL
Cooler Master 750W MWE V2 80+ Bronze Güç Kaynağı 1 Adet 1.889,99 TL
Corsair H100 RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu 1 Adet 2.147,00 TL
Toplamda = 13.308,95 TL Bir de Garantisi devam eden ikinci el RTX 3070 alırsın 6000-6500 Liraya
Al sana19.500 / 20.000 Liraya
10 numara 5 yıldız oyun canavarı.
20.000 Liranın Kuruşu dahi boşa gitmedi Tüm parçalar özenle seçildi, 20k 'ya daha iyisini yapabilen varsa buyursun.
Tüm oyunları 1440p (2k) Ultra Grafik ayarlarında 90+ Fps ile oynarsın 1080p 'de ise coşar zaten bilgisayarın.
Oyunlarda kaç fps alırım performansı nasıl olur dersen benzer parçaların olduğu test videoları aşağıda.
Post automatically merged:
Osman ayıptır sorması 20.000 Liraya nasıl aldın bunları ? Nerede satılıyor bir tane de ben alayım.![]()
Verisğin bilgiler için teşekkürler. Bu anakartlarada baktım ve aşırı iyiler bir arkadaş sistem toplamış ve o sisteme uyarmı bunlar bilemedim. Asus TUF Gaming B450M-PLUS II 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart bu anakartı sisteme dahil etmiş ve oyun testinde güzel sonuçları var. Senin önerdiğin kartları mı dahil etsem sisteme yoksa bu kartlada güzel performans alabilirmiyim.tabiki de ,AMD B550 veya X570 yonga seti tabanlı bir anakart olacaktır. MSI B550 Tomahawk veya Asus TUF Gaming X570-PRO (Wi-Fi) gibi modelleri düşünebilirsiniz.
RTX 3070'in daha yüksek fiyat etiketini karşılayabiliyorsanız ve daha yüksek güç gereksinimlerini karşılayabilecek bir güç kaynağınız varsa, bu seçeneğe gitmenizi tavsiye ederim. Ancak daha kısıtlı bir bütçeniz varsa veya daha düşük vatlı bir güç kaynağınız varsa, RTX 3060 Ti yine de harika bir karttır ve çoğu oyun ve uygulama için mükemmel performans sağlar. Sonuçta, kişisel tercihinize ve bütçenize bağlıdır.Öncelikle teşekkür ediyorum bu ürünleri araştırdım iyiler ve f/p ürünleri ama birşey kafama takıldı senin topladığın sistemde rtx3070 var ve birkaç kişi de rtx 3060 ti öneriyor sence hangisi almalıyım hangisi ile yüksek performans alabilirim
Verisğin bilgiler için teşekkürler. Bu anakartlarada baktım ve aşırı iyiler bir arkadaş sistem toplamış ve o sisteme uyarmı bunlar bilemedim. Asus TUF Gaming B450M-PLUS II 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart bu anakartı sisteme dahil etmiş ve oyun testinde güzel sonuçları var. Senin önerdiğin kartları mı dahil etsem sisteme yoksa bu kartlada güzel performans alabilirmiyim.
Alacağım sistemde 750w lık bi psu var sanırım yeterli birazda bütçeyi aşabilirim almışken 1 defa alıyoruz sağlam olsun bari.RTX 3070'in daha yüksek fiyat etiketini karşılayabiliyorsanız ve daha yüksek güç gereksinimlerini karşılayabilecek bir güç kaynağınız varsa, bu seçeneğe gitmenizi tavsiye ederim. Ancak daha kısıtlı bir bütçeniz varsa veya daha düşük vatlı bir güç kaynağınız varsa, RTX 3060 Ti yine de harika bir karttır ve çoğu oyun ve uygulama için mükemmel performans sağlar. Sonuçta, kişisel tercihinize ve bütçenize bağlıdır.
tamamdır dostum hayırlı olsun <3Alacağım sistemde 750w lık bi psu var sanırım yeterli birazda bütçeyi aşabilirim almışken 1 defa alıyoruz sağlam olsun bari.
Teşekkür ederiyorum verdiğin bilgiler içintamamdır dostum hayırlı olsun <3
rica ederimmmTeşekkür ederiyorum verdiğin bilgiler için![]()
Tabiki de benim önerdiğim RTX 3070 alacaksın , milletin önerdiği 3060ti 'ı oyunlarda tokatlar 3070 daha uzun ömürlü ve performanslı olur.Öncelikle teşekkür ediyorum bu ürünleri araştırdım iyiler ve f/p ürünleri ama birşey kafama takıldı senin topladığın sistemde rtx3070 var ve birkaç kişi de rtx 3060 ti öneriyor sence hangisi almalıyım hangisi ile yüksek performans alabilirim
Verisğin bilgiler için teşekkürler. Bu anakartlarada baktım ve aşırı iyiler bir arkadaş sistem toplamış ve o sisteme uyarmı bunlar bilemedim. Asus TUF Gaming B450M-PLUS II 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart bu anakartı sisteme dahil etmiş ve oyun testinde güzel sonuçları var. Senin önerdiğin kartları mı dahil etsem sisteme yoksa bu kartlada güzel performans alabilirmiyim.
Gerçekten çok teşekkür ederim. Değerli vaktini benim için harcadın.Tabiki de benim önerdiğim RTX 3070 alacaksın , milletin önerdiği 3060ti 'ı oyunlarda tokatlar 3070 daha uzun ömürlü ve performanslı olur.
Aşağıya da 3060ti ve 3070 in oyunlardaki performanslarını gösteren videoyu ekledim izleyerek kendin de görebilir fikir edinebilirsin.
(yıllardır pc teknik servis işi yaparım akraba eş dost pc alırken mutlaka benden fikir ister. Yani sana özenle sistemini topladım derken gayet ciddiydim çünkü üzülmeni istemem şu zamanda para kolay kazanılmıyor)
Hadi bakalım hayırlısı.Gerçekten çok teşekkür ederim. Değerli vaktini benim için harcadın.Kafamda sistemi topladım. Yavaştan indirim beklicem parçaları toplicam sonra buraya bi foto atarım.
![]()
Merhaba linki düzenlemen gerekiyor açılmıyor link.Senin için 20bin TL topladim bakmak istersenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaplinki biraktim
hocam ekran kartına overclock at amd rysen 5 5600 tak 16gb ram al 3600mhz marka seçimi sana bırakıyorum hocam bide şunu patlatırsan mükemmel olurSelamünaleyküm, 20 bin TL bütçem var. Şu anki kullandığım sistem:
Bu sistemin performansı iyi ama çok ısınıyor, bundan şikayetçiyim. AMD veya NVIDIA takıntım yok. Amacım sadece oyun oynamak, yayın render falan değil. AMD ise neden AMD? NVIDIA ise neden NVIDIA? Neden Intel veya neden Ryzen? Bunlara göre sistem önerileri verirseniz mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
- B450M-A Pro Max.
- Ryzen 3 3200.
- 8x8 G.Skill.
- MSI Radeon RX 570 4G.
hocam bende bu öneriden yaptım yorumunu şimdi gördüm ama bence rx 6800Buyur bu önerilerime bakabilirsin:
AMD Ryzen 5 5600
Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost 8GB GDDR6 256 Bit
GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz