Alıyorum 200 dolar civarı lol script

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, 200 dolar bandında lol script arıyorum. Piyasada baya bir araştırma yaptım ama sonuç elde edemedim. slottedcc gibi çok kalteli UDT scriptler mevcut fakat adamlar yeni üye almıyorlar artık. Bu yüzden bana belirlediğim fiyat bandında bir script ve bunu nereden temin edebileceğim konusunda bir bilgi verebilirseniz sevinirim. Lütfen toir, ls, RTX gibi detected scriptler önermeyin.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Private Suite
Imperial

bunlara bakabilirsin ancak ücretleri 300$ civarında, ek olarak bakabileceğin RTX Private mevcut 20 slotlu ona bakabilirsin public değil.

Üye
1 HİZMET YILI
hocam ücretli ileücretsiz arasındaki farknedir?

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Private Suite
Imperial

bunlara bakabilirsin ancak ücretleri 300$ civarında, ek olarak bakabileceğin RTX Private mevcut 20 slotlu ona bakabilirsin public değil.
Private Suite adamlar dclerine bile almıyor satan bir yer varsa bende bilgi almak istiyorum

Üye
1 HİZMET YILI
Bir tanıdığım 1500 dolara script alıp turnuvaya girmişti ve yakalanmamıştı iletişime geçip size haber vermemi istermisiniz size uygun bir fiyat sağlayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bir tanıdığım 1500 dolara script alıp turnuvaya girmişti ve yakalanmamıştı iletişime geçip size haber vermemi istermisiniz size uygun bir fiyat sağlayabilir
hocam 1500 dolarda cok fazla be. zaten o kadar param olsa böyle rezillik çekmem. life time private bir sc alıp keyfime bakarım.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oynaylı üye nasıl oluyorum 50 yorum demişler de nereye yazdığımın önemi varmı