2500 TL bütçem var csgo düşük ayarlarda kasmadan oynamak istiyorum csgo sanırım işlemci kullanıyor diye biliyorum onun için bilgisayar önerebilir misiniz
Direk bigisayar öneremem ama düşük fiyata yüksek performans için en iyi seçenek amd ryzen işlemci ve ekran kartı içeren sistemler. Ram olarak da min 8.
2500 tlye 2.inci el alabilirsin ama oynarsında csyi 55-100 ama işlemcin falan 2011den kalma pcler oluyor ama o zamanın en iyi pclerinden oluyor onlara bakabilirsin
2500 TL bütçem var csgo düşük ayarlarda kasmadan oynamak istiyorum csgo sanırım işlemci kullanıyor diye biliyorum onun için bilgisayar önerebilir misiniz
En düşük bütçeye göre internetten maalesef hazır bir sistemler yok. İkinci el sahibinden'de bulabilirsin.
2500 TL'ye neden sadece CS:GO oynamak istiyorsun ki?
kanka isteğin biraz zor şu dönemde bildiğim kadarıyla apu olan işlemciler zaten 2kdan başlıyor rahat ama imkansız değil, 3-4 sene öncesinin forum konularını gezip orada önerilen sistemleri bugünkü ikinci el fiyatlarını araştırmanı öneririm, yolculukta başarılar