ikisi de alınmaz knk la iyi değil valla bak aynı fiyata hatta düşüğe bile çok daha iyileri var Face de PC Grupları var araştırmanı öneririm aynı ilden birisi ile yüz yüze bile bulusup alabilirsin nete güvenmiyorsan.Abiler kardeşler bilgisayar alıcam bütçem max 9000 TL. 2. ele fazla bulaşmak istemiyorum şuan kullandığım bilgisayarın ekran kartı yandı bilgisayarcıya gittiğimde onarılmış olduğunu söyledi halbuki ben hatasız diye almıştım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Leptop zor alınır gaming olarak 14 15 lazım. Masaüstüne yöneldim vatan bilgisayarın kendi topladığı 2 bilgisayar linki bıraktım. Aldığımda Valorant da CsGO da üzmesin beni 100+ fps alıyım yeter Sizce alınır mı veya bu fiyatdüzeyde daha iyi önerisi olan varmı (İşlemci olarak fazla bilgim yok o yüzden kendim toplayamıyorum)
5000 bine toplamıstım ben idal
Post automatically merged:
hazır teknosadan al bence ben 5000 bine öyle aldım lol volarnt oynıyom yetiyo ban
Kanka yüz yüze önemli değil şuan HP pavilion var elimde 4 sene önce aldım 1.5 sene önce ekran kartı yandı amd götürdüm tamire değişim olmaz tamir deneriz dediler okey dedim adamlar açtı içini bu zaten tamir görmüş dediler oysa ben hatasız almıştım şimdi bir taraftan kredi ödüyorum bir taraftan PC almaya çalışıyorum o yüzden en baba 12 liraya kadar çıkabiliyorumikisi de alınmaz knk la iyi değil valla bak aynı fiyata hatta düşüğe bile çok daha iyileri var Face de PC Grupları var araştırmanı öneririm aynı ilden birisi ile yüz yüze bile bulusup alabilirsin nete güvenmiyorsan.
Kanka 1 sene sonra elimde kalır bahsettiğin bilgisayarları biliyorum beni 4 5 sene götürcek bilgisayar lazım elimdekinin zaten ekran kartını yaktım onlar dayanmaz5000 bine toplamıstım ben idal
Post automatically merged:
hazır teknosadan al bence ben 5000 bine öyle aldım lol volarnt oynıyom yetiyo bana
Öneri için sağ ol, çok mantıklıİkinci attığın sistem yani APU olan sistem harici bir ekran kartı yok ama 5600G'nin apusu bile gt 730 dan iyi performans verir, Apu sistemi alıp ilerde paran olduğu zaman harici bir ekran kartı takabilirsin. en mantıklısı bu şekilde bence