2018 yılının en fazla hasılat yapan oyunu Fortnite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
:resim:

InShot_20190123_150414819.jpg

2018 Yılının En
Fazla Hasılat yapan
Oyunu 12.821.280.000.00
Türk lirası ile
Fortnite oldu.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çöpnite diyecekler gelmeden

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Bir Çöp Ancak bu kadar para edebilirdi

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Fortnite cidden grafik olarak iyi fakat gerçekçiliği hissettirme konusunda kötü. Ben düşmana tek tek sıkarak (single atış modunda) oynayan biriyim. Bundan ötürü karşıma biri gelince tek tek sıkıyorum. O fareye basılı tutunca tarıyo direk ve silahın hasarı bölgeye göre değil mermi sayısına bağlı oluyor. Bu kötü deneyimden sonra fortnite a bir daha el sürmedim, sürmem de. PUBG bana daha gerçekçi geliyor. Hem grafiksel olarak hem de oynanış açısından. Haritalar olsun, 3. şahıs açısı olsun gerçekten o hissi veriyor. O yüzden ben PUBG taraftarıyım.

Üye
7 HİZMET YILI
sistem kaldırsa bende oynarım
Post automatically merged:

ah keske

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Fortnite cidden grafik olarak iyi fakat gerçekçiliği hissettirme konusunda kötü. Ben düşmana tek tek sıkarak (single atış modunda) oynayan biriyim. Bundan ötürü karşıma biri gelince tek tek sıkıyorum. O fareye basılı tutunca tarıyo direk ve silahın hasarı bölgeye göre değil mermi sayısına bağlı oluyor. Bu kötü deneyimden sonra fortnite a bir daha el sürmedim, sürmem de. PUBG bana daha gerçekçi geliyor. Hem grafiksel olarak hem de oynanış açısından. Haritalar olsun, 3. şahıs açısı olsun gerçekten o hissi veriyor. O yüzden ben PUBG taraftarıyım.
güldürme hocam grafik konusunda nasıl iyi diyorsun o iyiyse pubg fark atar hiç oyun yapmaya çalıştınızmı unityden olsun vs.. yani pubg diyelim 10.000 saat harcanılmış yapılması için diyelim fortnite 5.000 saat çalışılmıştır (orantı yaptım burda saatler gerçek değildir) 1/2 ::D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hak etmiyor pubg yapım olarak daha çok hakediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...