2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Turları 5/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar Türkiye-İzlanda maçından sonra şidmi de sıra 5/10 maçlarında Türkiye-Andorra karşılaşması olucak ne düşünüyorsunuz bakalım.

Ben kolay bir galibiyet olur diye düşünüyorum.
Bizim gruptaki başka maçlar ise şunlar:
Fransa-Arnavutluk
İzlanda-Moldova

Diğer gruptaki dikkatimi çeken maçlar ise şunlar:
İngiltere-Bulgaristan =A grubu
Almanya-Hollanda=C grubu
İspanya-Romanya=F grubu
İtalya-Ermenistan=J grubu
Portekiz-Sırbistan=B grubu

evet arkadaşlar benden bu kadar iyi günler hepinize maçlar hakkında düşüncelerinizi yazmayı unutmayın

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ya herkes şu Fransa zaferine seviniyorda (şu anki görüşüm yanlışta olabilir çok futboldan anlamam) ben fransanın sahaya gerçek gücünü koyduğuna inanmıyorum nedenmi böyle düşünüyorum
çalım ustası mbappe adı dünya yıldızı kulüplerle anılan mbappe fenerbahçedeki hasanı geçemiyor
pogba maç boyunca etkisiz elemandı
ama pek anlamam futboldan büyük ihtimalle görüşüm yanlış
tek bildiğim Fransanın en son dünya şampiyonu olduğu ve türkiye milli takımının daha o turnuvaya gitme hakkı kazanamadığıdır

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ya herkes şu Fransa zaferine seviniyorda (şu anki görüşüm yanlışta olabilir çok futboldan anlamam) ben fransanın sahaya gerçek gücünü koyduğuna inanmıyorum nedenmi böyle düşünüyorum
çalım ustası mbappe adı dünya yıldızı kulüplerle anılan mbappe fenerbahçedeki hasanı geçemiyor
pogba maç boyunca etkisiz elemandı
ama pek anlamam futboldan büyük ihtimalle görüşüm yanlış
tek bildiğim Fransanın en son dünya şampiyonu olduğu ve türkiye milli takımının daha o turnuvaya gitme hakkı kazanamadığıdır
Hasan Ali konusunda biraz yanlışsın Hasan Ali adım attırmadı adama mbappe yi oynatmadı yani defansımız çok iyidi Fransa 1. yarı oynamadı doğrudur ama 2. yarı tek kale oynadı adamlar defansımız çok iyi kapandı yani İzlanda da ki olayın aynısı Frasnsaya oldu bizde İzlanda maçında sonradan açıldık oynamaya başladık o da yeterli olmadı

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hasan Ali konusunda biraz yanlışsın Hasan Ali adım attırmadı adama mbappe yi oynatmadı yani defansımız çok iyidi Fransa 1. yarı oynamadı doğrudur ama 2. yarı tek kale oynadı adamlar defansımız çok iyi kapandı yani İzlanda da ki olayın aynısı Frasnsaya oldu bizde İzlanda maçında sonradan açıldık oynamaya başladık o da yeterli olmadı
ayn ilk yarıda çok zorlamadılar herhalde taraftar etkisi ama 2.yarı gerçekten defansımız iyiydi

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ayn ilk yarıda çok zorlamadılar herhalde taraftar etkisi ama 2.yarı gerçekten defansımız iyiydi
aynen öyle saha avantajı,taraftar çokluğu ve baskısı,bizimkilerin ilk yarı korkması,Burağın etkili olamaması,Cengizin sakatlığı,Şenol Hocanın kadrodaki bana göre bazı hataları gibi sebeplerden kaybettik

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
İzlandaya da kolay rakip deniyordu. Veee maçın sonucu 2-1. Kolay deyip geçmemek lazım. İzlandaya yenilmemizin sebebi hafife aldığımız için bence Fransayı yenince onu kolay sandık ama öyle olmadı. :kaybear::thinkie:

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hocam futbol takip etmeyi bırakalı 1-2 yıl olmuştur, İzlanda da kolay rakipti size göre ama yenildik nasıl olduysa
Yani o kolay bu kolay değil Fransa zor rakipti yendik.
Olay Takım Ruhunda bitiyor.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İzlandaya da kolay rakip deniyordu. Veee maçın sonucu 2-1. Kolay deyip geçmemek lazım. İzlandaya yenilmemizin sebebi hafife aldığımız için bence Fransayı yenince onu kolay sandık ama öyle olmadı. :kaybear::thinkie:
evet doğrudur Fransayı yenince bizimkiler rahatladı fazla rahatlıkta kötü sonuçlandı ama tek o değil bize yapılanlar oyuncularımızı da çok etkiledi bir de ilk yarı bizimkiler korktu 2. yarı Şenol Hocadan azarı yiyince oynadılar o da biraz geç oldu
Post automatically merged:

Hocam futbol takip etmeyi bırakalı 1-2 yıl olmuştur, İzlanda da kolay rakipti size göre ama yenildik nasıl olduysa
Yani o kolay bu kolay değil Fransa zor rakipti yendik.
Olay Takım Ruhunda bitiyor.
çok doğru dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...