2020 x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 2004 03 Toplu Güncelleştirme Hatası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sorun yukardaki gibi arkadaşlar, bir türlü bu güncellemeyi yapamıyorum Bilgisayar dizüstü ve yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum ve bataryası patlak şarj dolmuyor kendisi güncellemeye çalıştığında Şarj fazla olmadığından güncelleştirmiyor ben denediğimde ize Bilgisayarınızı kapatmayın yerinde %1 oluyor ve kendini yeniden yeniden başlatıyor ve siyah ekran geliyor ve beyaz nokta dönüp duruyor oda birşey fayda etmiyor dün 5 saat boyunca döndü açıldı fakat yine güncellenmedi açılırkende Güncelleştirmeler geri alınıyor diyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eğer bilgisayarını güncelleyemiyor isen kaspersky anti virüs programı var o programda otomatik güncelliyor zaten free'sini kullanıyorum hileleride algılamıyor çok iyi sanada öneriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Eskiden Banada Oluyordu Format Attım Geçti

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Batarya takılıysa çıkar prizde çalışsın olmuyorsa yeni bataryayla dene veya format at

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
özelliklerine uygun bir format bulup at, hem temizlenmiş olur hem de sorunun çözülür brom.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka harddiskini siliceksin ve cok uzun bu bana discorddan ulas NightWish⁹⁶#7777 bende böyle yasadım gecen hardiski tamamen sildim gecti

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
microfhoft sayfasından windows medi idir orda Windowsu yükselt der ondn sorna günzeler saten

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
I'll try to buy an accumulator

꧁༺๖ۣۜTQ✬Long༻꧂
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
if your win is too old and it may not be supported to update. Please install from scratch

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Dostum artık son güncelleştirmeleri bazı pcler kaldıramıyor ve güncellemeyi yaptıktan sonra pc açılmıyor sistem geri yükleme yapman gerekiyor sırf bunun için güncelleştirmeyi almamanı tavsiye ederim ya da manuel olarak kuracaksın

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Onu denedim olmuyor
Dostum artık son güncelleştirmeleri bazı pcler kaldıramıyor ve güncellemeyi yaptıktan sonra pc açılmıyor sistem geri yükleme yapman gerekiyor sırf bunun için güncelleştirmeyi almamanı tavsiye ederim ya da manuel olarak kuracaksın
Atlamak istiyorum kanka zaten bende bunaldım 1 değil 2 değil 10 kere denedim yok güncellemiyor nasıl atlıcam

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum banada oluyordu format attım bende düzeldi sanada öneriyorum iyi forumlar :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
format atman gerek ozaman kurabilirsin format atmadan yüklenmeye bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...