- Konuyu başlatan
ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Kaç Lira Pahalı Mı...
İkinci el sorun olurmu birde beklediğin performans nedir telefonlarda oyun oynarken FPS mi ya da ısınmamı bunu da açıklarsan daha net öneriler gelir.Telefonların Markasını Ve Fiyatlarını Da Atarsanız Sevinirim İyi Forumlar...
Aynen dostum dolar çok yükseldiOOO Dolar Artınca Telefonun Fiyatıda Artıyor Demi Eyvah O Zaman Benim Bir An Önce Almam Gerekiyor...
Sadece Performansı Yüksek Olsa Bile Yeter...İkinci el sorun olurmu birde beklediğin performans nedir telefonlarda oyun oynarken FPS mi ya da ısınmamı bunu da açıklarsan daha net öneriler gelir.
Samsung Galaxy A51 vardı linki veriyorum daha detaylı inceleSadece Performansı Yüksek Olsa Bile Yeter...
Güzelmiş Haa...Samsung Galaxy A51 vardı linki veriyorum daha detaylı incele
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Haberin olsun çift Sim olayını biliyorsan ve istiyorsan çok güzel bir telefon 300 lira fazla ancak rengini değiştirirsen 30 lira fazla olacak şekilde düşüşe uğruyor haberin olsunKaç Defa Dedim Onu Alacağım Diye...
Raporla onları aynı şeyi yazanlar uyarı yiyorTamam Anladık Vallaha Herkes Söylüyor Beynimizin İçine Girdi Allaha Şükür...
Vay Canına Telefonun Özelliklerine Bakmadığım İçin Bilmiyordum Daha Yeni Öğrendim...Haberin olsun çift Sim olayını biliyorsan ve istiyorsan çok güzel bir telefon 300 lira fazla ancak rengini değiştirirsen 30 lira fazla olacak şekilde düşüşe uğruyor haberin olsun