öylede denebilir tabikide bunla beraber diğer fiyatlar artıcak eskisiyle aynı duruma gelicek sonumuz hayrolaEnflasyon düşmezse
Kurlar sabit bir şekilde kalmazsa
Alım gücü artmaz ise
İsterse 10 bin tl versin hiç bir halta yaramayacaktır o para.
Düzenleme: Zaten bu maaşlar artınca zamlar geliyor o yüzden hiç bir fark olmayack 10 bin tl bile alsan.
yüzümüzü güldüreceğini ben pek sanmıyorum yalan yok bütün fiyatlar hala aynı kalsa mesela domates 5 lira ise hala öyle kalsa iş görebilir ama adam yardın domatesi 7 lira yaparsa değişen bişey olmucaktır bunu göz önünde bulundurmak lazım umarım aynı kalırbence daha önceden yapmaları gerekiyordu ama olsun sonunda yüzümüz güldü
şimdi diğer şeylere zam gelicek eski haline geri dönücek hocam daha önce örnek vermiştiöm 3150 tl sokağa çıkma yasağı cezası 2850 tl asgari ücret adam 1 ay çalışsa bile ceza ödeyemiyorbu pandemi sürecinde kimseye yeteceğini sanmıyorum bir ev kirası parası
maalesef öyle ülke zor bi duruma doğru sürükleniyor İnşallah bu durumun altından kalkıp eski halimize dönebilirizİnsanların Emekleriyle Oyannana Bir Devirdeyiz
zaten yok şunu mu dolarla yok bunumu dolarla diyenlerin 1 dediklerini ciddiye bile almıyorum artık saçma sapan konuşmaktan başka işe yaramayan varlıklar kendileriDolar bazında bakarsan geçen seneye göre artmadı. Şimdi dolarla mı ekmek alıyorsun diyecekler çıkar diye söylüyorum ekmeği yoğuran makineden tutun da o makinen çalışmasını sağlayacak elektrik devrelerine kadar bütün cihazlar dolarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?