2022 senesinde Metin2 oynanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka tr de uğraşma hem parana yazık hem zamanına ws lik serverlerde oynasan daha mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhabalar, 2009'dan beri Metin2 oynuyordum. Ara verip tekrar başladım sürekli ve 2 yıldır falan da oynamıyorum. TR'yi en son 2015'te oynadım. Sizce tekrar geri dönülür mü? Videolar izliyorum, aşırı fazla yeni şey gelmiş. Başlarken 10 bin TL atmadan başlarsam hiçbir şey elde edemem gibi görünüyor. Sizce hileyle başlanır mı TR'ye tekrardan? Millet oyunu gelir kapısına çevirdiği için çok zevk almayacağım gibi duruyor.
Tr asla zevk vermez hem vaktina hem emeğine hemde akıl sağlığına yazık :) Tavsiyem güzel bir pvp serveri bulman ama onlarda pay to win olduğu için artık sanmıyorum geri dönülmez artık

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
daha iyi ve akıcı oyunlara yönel bence mt2 devri bitti

Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar, 2009'dan beri Metin2 oynuyordum. Ara verip tekrar başladım sürekli ve 2 yıldır falan da oynamıyorum. TR'yi en son 2015'te oynadım. Sizce tekrar geri dönülür mü? Videolar izliyorum, aşırı fazla yeni şey gelmiş. Başlarken 10 bin TL atmadan başlarsam hiçbir şey elde edemem gibi görünüyor. Sizce hileyle başlanır mı TR'ye tekrardan? Millet oyunu gelir kapısına çevirdiği için çok zevk almayacağım gibi duruyor.
OYNAMAZ MI DİCEM OYNANMAZ OYUN YÜKLEMEDEN ÖNCE Bİ DÜŞÜN VAZGEÇERSİN

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tr asla zevk vermez hem vaktina hem emeğine hemde akıl sağlığına yazık :) Tavsiyem güzel bir pvp serveri bulman ama onlarda pay to win olduğu için artık sanmıyorum geri dönülmez artık
kanka pvplere baktım da aşşırı p2w ve ömrü çok kısa. 2 haftada biten server mı olur en son oynadığım serverda 5 ay durmuştum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
coğu oyun gibi pay to win başlamanı önermem zaman kaybı

Üye
3 HİZMET YILI
hileyle başlanabilir güzel bi hile sitesi varsa veya hile banada atarmısn burdan rica etsem bende tr oynamak istiyorum yeni sunucuda açılmışken biraz para kazanalım.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hileyle başlanabilir güzel bi hile sitesi varsa veya hile banada atarmısn burdan rica etsem bende tr oynamak istiyorum yeni sunucuda açılmışken biraz para kazanalım.
kanka yeni sunucu bitti bile başka yeni bi sunucu geldiğinde başlamayı düşünüyodum da atılan yorumlar içimi kararttı vazgeçtim

Üye
3 HİZMET YILI
kanka yeni sunucu bitti bile başka yeni bi sunucu geldiğinde başlamayı düşünüyodum da atılan yorumlar içimi kararttı vazgeçtim
bence başlamalsıın daha yeni başladı 10 gün olmadı bile şuan tam para kaldırılıcak zamanı zaten oyunun ilk 2 3 günü hile açamazsın açsan bile ban yersin %99

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oynanmaz hocam PVP'de oynanmaz, TR'de oynanmaz artik cok bayiyor bir sureden sonra yeni sunucuya basliyorsun 30 gun gecmeden kapatiyorlar para tuzagindan baska birsey degil.

Üye
3 HİZMET YILI
kanka para kazanmak için oynuyorum ben arada livamt2 gibi svlerde kule kasıyorum eğlence için oynanacak bir oyun değil bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence başlamalsıın daha yeni başladı 10 gün olmadı bile şuan tam para kaldırılıcak zamanı zaten oyunun ilk 2 3 günü hile açamazsın açsan bile ban yersin %99
kanka millet çarını dizmiş meleyi falan bitirmişler. bir serverda meleye girildiyse o server bitmiş oluyor otomatik servera ciddi yang girdisi olduğu için

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
metin2 asla eskimez yıl ne zaman olursa olsun efsane oyundur. hele ekip varsa boss vs dönerken daha eğlenceli olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben bir kere dönmeye denedim 2 saat oynadım sonra sildim çok sarmıyor

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben 5 ay önce tekrar başlamıstım gece gündüz oynadım sonra tekrar bıraktım eski tadını vermiyor

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Herkes full item v.b ya yeni açılmış sunucu lazım ya da oynanmaz hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...