Onaylı Üye
kanka tr de uğraşma hem parana yazık hem zamanına ws lik serverlerde oynasan daha mantıklı
Tr asla zevk vermez hem vaktina hem emeğine hemde akıl sağlığına yazıkMerhabalar, 2009'dan beri Metin2 oynuyordum. Ara verip tekrar başladım sürekli ve 2 yıldır falan da oynamıyorum. TR'yi en son 2015'te oynadım. Sizce tekrar geri dönülür mü? Videolar izliyorum, aşırı fazla yeni şey gelmiş. Başlarken 10 bin TL atmadan başlarsam hiçbir şey elde edemem gibi görünüyor. Sizce hileyle başlanır mı TR'ye tekrardan? Millet oyunu gelir kapısına çevirdiği için çok zevk almayacağım gibi duruyor.
OYNAMAZ MI DİCEM OYNANMAZ OYUN YÜKLEMEDEN ÖNCE Bİ DÜŞÜN VAZGEÇERSİNMerhabalar, 2009'dan beri Metin2 oynuyordum. Ara verip tekrar başladım sürekli ve 2 yıldır falan da oynamıyorum. TR'yi en son 2015'te oynadım. Sizce tekrar geri dönülür mü? Videolar izliyorum, aşırı fazla yeni şey gelmiş. Başlarken 10 bin TL atmadan başlarsam hiçbir şey elde edemem gibi görünüyor. Sizce hileyle başlanır mı TR'ye tekrardan? Millet oyunu gelir kapısına çevirdiği için çok zevk almayacağım gibi duruyor.
kanka pvplere baktım da aşşırı p2w ve ömrü çok kısa. 2 haftada biten server mı olur en son oynadığım serverda 5 ay durmuştumTr asla zevk vermez hem vaktina hem emeğine hemde akıl sağlığına yazıkTavsiyem güzel bir pvp serveri bulman ama onlarda pay to win olduğu için artık sanmıyorum geri dönülmez artık
hileyle başlanabilir güzel bi hile sitesi varsa veya hile banada atarmısn burdan rica etsem bende tr oynamak istiyorum yeni sunucuda açılmışken biraz para kazanalım.Merhabalar, 2009'dan beri Metin2 oynuyordum. Ara verip tekrar başladım sürekli ve 2 yıldır falan da oynamıyorum. TR'yi en son 2015'te oynadım. Sizce tekrar geri dönülür mü? Videolar izliyorum, aşırı fazla yeni şey gelmiş. Başlarken 10 bin TL atmadan başlarsam hiçbir şey elde edemem gibi görünüyor. Sizce hileyle başlanır mı TR'ye tekrardan? Millet oyunu gelir kapısına çevirdiği için çok zevk almayacağım gibi duruyor.
kanka yeni sunucu bitti bile başka yeni bi sunucu geldiğinde başlamayı düşünüyodum da atılan yorumlar içimi kararttı vazgeçtimhileyle başlanabilir güzel bi hile sitesi varsa veya hile banada atarmısn burdan rica etsem bende tr oynamak istiyorum yeni sunucuda açılmışken biraz para kazanalım.
bence başlamalsıın daha yeni başladı 10 gün olmadı bile şuan tam para kaldırılıcak zamanı zaten oyunun ilk 2 3 günü hile açamazsın açsan bile ban yersin %99kanka yeni sunucu bitti bile başka yeni bi sunucu geldiğinde başlamayı düşünüyodum da atılan yorumlar içimi kararttı vazgeçtim
kanka millet çarını dizmiş meleyi falan bitirmişler. bir serverda meleye girildiyse o server bitmiş oluyor otomatik servera ciddi yang girdisi olduğu içinbence başlamalsıın daha yeni başladı 10 gün olmadı bile şuan tam para kaldırılıcak zamanı zaten oyunun ilk 2 3 günü hile açamazsın açsan bile ban yersin %99