Üye
Hileli oyna kim uğraşcak kanka metin2 için artıkSelam arkadaşlar Metin2 TR başlamayı düşünüyorum. Botlu vs mi başlayayım yoksa temiz şekilde mi başlayayım önerilerinizi bekliyorum
Hileli oyna kim uğraşcak kanka metin2 için artıkSelam arkadaşlar Metin2 TR başlamayı düşünüyorum. Botlu vs mi başlayayım yoksa temiz şekilde mi başlayayım önerilerinizi bekliyorum
tr serverı hilesiz sarmaz ben pvp oynuyorum.Selam arkadaşlar Metin2 TR başlamayı düşünüyorum. Botlu vs mi başlayayım yoksa temiz şekilde mi başlayayım önerilerinizi bekliyorum
knk oynıcaksan botlu başla ama sıkar diye düşünüyorumSelam arkadaşlar Metin2 TR başlamayı düşünüyorum. Botlu vs mi başlayayım yoksa temiz şekilde mi başlayayım önerilerinizi bekliyorum
uraşmak istemiyorsan bence botlu başlaSelam arkadaşlar Metin2 TR başlamayı düşünüyorum. Botlu vs mi başlayayım yoksa temiz şekilde mi başlayayım önerilerinizi bekliyorum
paran/ekibin varsa hilesiz. yoksa hileli direkt başla yoksa çabuk sıkılırsın 1-1.5 saat oynar bırakırsın.Selam arkadaşlar Metin2 TR başlamayı düşünüyorum. Botlu vs mi başlayayım yoksa temiz şekilde mi başlayayım önerilerinizi bekliyorum