2022 YKS Yerleştirme sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Umarım istediğniz yerlere gidersiniz. Geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
YKS sonuçları açıklandı!
Prof. Dr. Halis Aygün, 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde üç oturumda gerçekleşen YKS'nin sonuçlarının paylaşıldığını duyurdu. Aygün ayrıca sonuçların tüm adaylara ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

TERCİH İŞLEMLERİ 27 TEMMUZ'DA BAŞLAYACAK
Açıklamasının devamında Prof. Dr. Aygün "2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bu hafta içinde yayımlayacağız. 2022-YKS tercih işlemleri 27 Temmuz 2022 tarihinde başlayacaktır. Adaylarımız tercihlerini 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adresinden yapacaklardır." bilgisini paylaştı.

TYT BİRİNCİSİ KOCAELİ'NDEN ÇIKTI
2022-YKS'de Temel Yeterlilik Testinin (TYT) oturumunda birinci Kocaeli'den çıktı.

Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda, sayısalda birincilik Kayseri, eşit ağırlıkta birincilik İzmir, sözelde birincilik yine Kayseri illerinden oldu.

Yabancı Dil Testinin (YDT) birincileri ise Almanca, Arapça, Rusça ve Fransızca, İstanbul; İngilizce, Kocaeli illerinden belirlendi.

Kaynak :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar Sıralamalar gerçekten sallamasyon yapılmış yani geçen senelerde 300 puanla 200 bine giren bu sene 360 puanla 300 bine girdi yığılma dedikleri bu oluyor . Herkes için hayırlısı olsun inşallah .

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Herkes puanına bakınca
Sanayi is coming olarak düşünmüştür diye düşünüyorum
Herseyden kurtulduk derken kyk çıktı kyk yı bitirelim diyoruz öğrenci masrafları çıkıyor üniversite okuyacak arkadaşlar sizlere tavsiyem kyk dan uzak durun yeter.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Herkese geçmiş olsun
güzel puanlar dilekleriyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...