yok yav o kadar olmaz hocam be (yani, umarım, inşallah )Artış gelirse herşeye x10 zam gelecek yine artışın bir faydası olmayacak
Yılbaşından sonra görün durumları maaşlar yükseliyorsa arz talep oluşturan bütün ihtiyaç kalemlerinede zam geliryok yav o kadar olmaz hocam be (yani, umarım, inşallah )
Askeri değil asgari olması lazım knk. Bu arada maaşlara ne kadar zam yapılırsa en az o oranda zam yapılır bu tür ürünlere.
markette bi ablayla tanışmıştım stok falan yapıyordu nedenini sorunca yıl başında her şey patlıcak fena zam gelcek falan demişti xd
bence ağır bi zam gelicek çünkü asgari ücret artıyor bende monitör almayı düşünüyorum
Gittim Direk RTX 3060 12GB aldım bir tane de 14 pro max aldım yeni yıl da hiç alamıyacağım belli zaten fırsatım varken alacaklarımı alıyorum sizde öyle yapın bence
çok doğru herkes kendi cebini doldurmak için zaten fırsat kolluyorGiren şimdiden giriyor zaten yılbaşının gelmesine gerek yok
günler
Yılbaşından sonra görün durumları maaşlar yükseliyorsa arz talep oluşturan bütün ihtiyaç kalemlerinede zam gelir
%20 zam gelir.
çok doğru herkes kendi cebini doldurmak için zaten fırsat kolluyor
Bence şimdiden al derim kredi çek takside gir ama şimdiden al derimbence ağır bi zam gelicek çünkü asgari ücret artıyor bende monitör almayı düşünüyorum
hangi araştırmalar knk%50 dusunuyorum ben arastırmalar oyle gosterıyor
%20 az değilmi sencede arastırmalara %50 gosterıyor hep
+1 aynen oylşe kardesım ya devır fırsat devrı olmus braderım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?