2023'de elektronik parçaların fiyatı ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
korkutmayın bizleri
Post automatically merged:

actually 3 month is easy for for me but not enough

şey olsaya asgari ücret felan artmasa böyle devam etsek : D

knk bu harbi açıklayıcı oldu.
hadi hayırlısı bakalım
öyle 2yle 3 le 5 le çarpın diyenlere bakma sen, olacağı maksimum dediğim gibidir.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, yeni yıla gireceğiz neredeyse. Gelecek olan asgari ücret artışıyla yeni yılda sizce elektronik parçalar ve benzeri almak istediğimiz hobi eşyalarıdır veya hayalini kurduğunuz para biriktirdiğiniz almak için can attığınız şeylere ne kadar zam gelecek sizce? Tahmini olan var mı? Bir ekran kartı almak istiyordum, merak ettim.

Ekli dosyayı görüntüle 82138
alıcaksan şimdi al kaçırma derdim asgari ücret %kaç zamlanıe bilmem ama her şeyede bir o kadar zam geliyor

hala şu asgari ücreti arttırınca sorunun çözüleceğine inanıyorlar ya esnaf şirket vs nasıl ödeyecek bu parayı satışlarından daha fazla kar ederek nasıl daha fazla kar eder aldığı komisyonu arttırarak ee benzine o şekilde zam geldi her şeyin temelinde taşıma ulaşım var domatesede zam gelir ekran kartınada soğanada şu adamların enselerine şap diye yapıştırasım var

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
alıcaksan şimdi al kaçırma derdim asgari ücret %kaç zamlanıe bilmem ama her şeyede bir o kadar zam geliyor

hala şu asgari ücreti arttırınca sorunun çözüleceğine inanıyorlar ya esnaf şirket vs nasıl ödeyecek bu parayı satışlarından daha fazla kar ederek nasıl daha fazla kar eder aldığı komisyonu arttırarak ee benzine o şekilde zam geldi her şeyin temelinde taşıma ulaşım var domatesede zam gelir ekran kartınada soğanada şu adamların enselerine şap diye yapıştırasım var
yani diyosunki
derdim çoktur , hangisine yanayımmm

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bence şimdiden al derim kredi çek takside gir ama şimdiden al derim
taksit ile satın alsın ayda bir miktar ücret ile yada 2. elde temiz kartlar var kimisi miningli kimisi değil yıl 2022 (bundan sonraki dediklerim sana değil alınma)hala mining kartı öldürüyor düşüncesi varsa lütfen donanım hakkında konuşmayın gerekli uv ve oc yapıldığında kart 7/24 twitch yayını açıp oyun oynayan obezlerden daha az yoruluyor sabit yük düşük voltaj max performans eth iyice düşmesine yakın zirvedeyken 1-2 ay boyunca 3060 ile kazım yaptım kart ilk aldığımdaki halinden farksız termal pedlerini-macununu değiştirip satılığa koydumki değiştirmesemde olurdu çünkü macun kurumamıştı bile xd

performans konusunda 0 kartdan farkı yok zaten eth vrame biniyor memlry clock ufak arttırıp uv yaptınızmıydı tamamdır bu kadar 70-80 mh ile kazımı yapıyor getiriside iyi oldu milletin elektirik faturasını patlatıyor dediği gibi bir olayda yaşamadım kazandığım para elektirik faturasını rahat rahat öder 30-40 kartlı çiftlik değilki bu fatura 2-3k gelsin xD

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, yeni yıla gireceğiz neredeyse. Gelecek olan asgari ücret artışıyla yeni yılda sizce elektronik parçalar ve benzeri almak istediğimiz hobi eşyalarıdır veya hayalini kurduğunuz para biriktirdiğiniz almak için can attığınız şeylere ne kadar zam gelecek sizce? Tahmini olan var mı? Bir ekran kartı almak istiyordum, merak ettim.

Ekli dosyayı görüntüle 82138
malum ülkemiz %100 zamlanır

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
yani diyosunki
derdim çoktur , hangisine yanayımmm
taksit ile al çokmu lazım sana 3080 üst düzey topluyorsun maddiyat olarak el vermiyorsa 3070 sistem diz geç derim 2. elde bakabilirsin uygun şekilde mining yapılan bakımlı kartlardan alabilirsin 3 yıl boyunca oyun oynanıp bir kez bile tozu alınmayan macunu değişmeyen karttan daha sağlıklı 3-4 ay boyunca mining yapılan kart

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
taksit ile al çokmu lazım sana 3080 üst düzey topluyorsun maddiyat olarak el vermiyorsa 3070 sistem diz geç derim 2. elde bakabilirsin uygun şekilde mining yapılan bakımlı kartlardan alabilirsin 3 yıl boyunca oyun oynanıp bir kez bile tozu alınmayan macunu değişmeyen karttan daha sağlıklı 3-4 ay boyunca mining yapılan kart
ya yok knk 18k idi almayı düşünüyordum.
şimdi kimisi diyor zam gelecek 2 3 le çarp
kimi diyor %50 zam gelecek
öyle bir durumda :DFGHD
hevesimi kırar yani çok kötü

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ya yok knk 18k idi almayı düşünüyordum.
şimdi kimisi diyor zam gelecek 2 3 le çarp
kimi diyor %50 zam gelecek
öyle bir durumda :DFGHD
hevesimi kırar yani çok kötü
asgari maaş %kaç zamlanırsa o da o kadar zamlanır %100 %50 olması için asgari ücretin en az 10k olması lazım .d o da imkansız benim düşüncem max 6-7k yaparlar kartta max %10 zamlanır hadi bilemedim %15 olsun zaten hali hazırda stoklar dolup taşıyor fiyatlarda ucuzladı çokta etkilemez yani genede zam öncesinde almak yada paranın değerini kaybetmeyeceği kazanacağı yatırım yapıp zamdan sonra almakda olabilir ytd ces erkinliğine katılacak şirketlerin hisselerini gelirlerini vs inceleyerek artma potansiyeli olanlara bakabilirsin geneli pozitif zaten ytd ytd

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
korkutmayın bizleri

actually 3 month is easy for for me but not enough

şey olsaya asgari ücret felan artmasa böyle devam etsek : D

knk bu harbi açıklayıcı oldu.
hadi hayırlısı bakalım
korkutmuyorum olacak olan bu. Şuan yaşadığımız ülke piyasa anlamında kaos ortamında, 1 ay sonra asgari ücret açıklanacak zam gelecek ardından enflasyon açıklanacak zam gelecek piyasa zaten dengesiz doları stabil tutmak için bir sürü şey yapıyorlar dolar yükselse yine zam gelecek

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bende msi 2070 super gaming x trio var 5 bine almıştım suan fiyat aralığı 20-25 bin arası 4-5 kat artmış var sen hesap et 😁

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eu creio que deva diminuir os preços. A mineração de crypto moeda abaixou bastante comparado a 2021. Então creio que sim, irá diminuir o valor dos preços das peças

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...