2023'de Metin2 oynanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
2007 2008 yıllarında oynamış birisi olarak ne olursa olsun simya mimya da çıksa bırakılmıyor bu illet ya yılda 1 kere de olsa bir pvpde başlatıyor kendini heves atana kadar :) bence oynanır

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam kesinlikle başlanmaz boşuna zaman öldürürsün belki pvp serverlar oynanır pvp oynarım dersen liva2 öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ticari açıdan mantıklı bir kara olur hesap al,sat ları çok fazla bu arallar

Üye
3 HİZMET YILI
Net oynanır bu arada yeni açılan sv'ler harika hocam
Post automatically merged:

müteahhit ve klasik inşaat yapımıyla sorunlarla baş edemeyiz. Özel mimari planlara, inovatif inşaat teknolojilerine ve izolatörler de dahil deprem etkisini azaltacak yatırımlara ihtiyaç var bence Belki pahalı olacaktır ama burası herhangi bir bölge değildir artık bence bundan sonrasıı daha önemlidir

Son düzenleme:
Lelouch Vi Britannia
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İlk 30 seviyeyi atlatamazsin çünkü kesecek mob bulamazsın hepsini botlar kesiyor

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Grafikler çok sırıtıyor. Oyunda çok fazla bot var. PvP de hile ile oynanabilir belli bir süreliğine

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
TR serveri toparlanmaz.Oyun aşırı paraya dayalı.Bu yüzden çok oyuncu kaybetti.Anlık 70 bin online global pvp serverler var.Oynucaksan pvp oyna.

MEMURLAR BİZİ FİŞLER
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka ben marmarada oynuyorum oyuncusu gayet iyi bot konusunda ben fazla denk gelmedim yinede senin kararın

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pvp başlayacaksan başla ama tamamıyla oyunu biliyosan 100 200 atarsın kasılırsın 500 600 e okutursun hesabı artık millet para için oynayıp böyle yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Metin2.. Bu isim içinde birçok anı ve yaşanmışlık barındırıyor hiç şüphesiz. Türkiye'de ki en tanınmış mmorpg lerden biri olan bu oyun yıllardan beri en başta hilelerle, oyun açıklarıyla, oyuncuların ve oyun yönetiminin oyunu suistimal etmesi ile, yolsuzluklarla, ban dalgalarıyla ve daha birçok şeyle başı belada. Tabi diğer ülkelerin serverlarında bizimki kadar sorun olmadığına bahse girerim. Diğer ülkeler 5 dakikada bir oyun yapsa Türkler 2 dakikada hilesini bulur diye meşhur bir oyun alemi sözü vardır. Türk oyuncusu bir oyunun tüm kaynaklarını her şekilde kullanmak isteyen bir topluluk. Metin2 de bundan nasibini aldı elbette. Kaynak kodlarının çalınması ile birlikte 15 yıldır neredeyse her hafta açılan Pvp sunucuları, her hafta güncellenen hilelerle oyunu ve kitleyi bozmalar gibi birçok şekilde oyunu uzun ama yavaş yavaş kemiren bir kemirgen gibi yiyip bitirdi. Evet bitirdi diyorum çünkü başlığa cevabım bu olacaktır. Sadece oyuncu değil aynı zamanda yönetimin bu işte en büyük paya sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz. El ele vererek oyuncu ve yönetim 2023 yılında Metin2'yi bitirme noktasına kadar getirdi. Son birkaç yılda sayıları inanılmaz bir hızla artan büyüklü küçüklü Metin2 içerik üreticileri ile köklü Metin2 oyuncularının çeşitli bahanelerle bir bir oyunu bırakmaları kaçınılmaz sonun devamı niteliğinde hiç şüphesiz. Daha ne kadar açık kalır bilinmez ancak her geçen gün oyuncu sayısının azaldığı bariz bir gerçek. Genç oyuncu Metin2 den elini eteğini çekti, yalnızca oyuna yüklü miktar ödeme yapıp ''bana dokunmayan yılan bin yaşasın'' tarzında oyun oynayan para babası oyuncu kitlesi barınıyor. Metin2 güzel bir şeydi. Ancak her güzel şeyin bir sonu vardır. O son yakın.

-Bir gün vadide son kez metin kırdık, kimsenin haberi olmadı..

balık
Üye
3 HİZMET YILI
eskide kaldı ve cok sarmaz ve herkez hile grafikler öldü zaten

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oynanmaz. Her yer hile dolu, efsun ve simya sistemi gereksiz zor. Nesne markete çok bağımlı. Sistemlere de çekici güncellemeler gelmiyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kankam metin2 işi artık sadece farmda dönuyor farm yapacaksan oynarsın ama 1-99 larda gunde en az 10 saat farm atman lazım gelişmek için sürekli metin varmı yapman gerekiyor yaparım diyosan oynarsın bana göre değil ama sen bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...