elmas olmak2023 yılında neler yapmayı planlıyorsunuz? Hayatınızda neleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Düşünüyorsanız da bunlar nelerdir?
Bence Sacma Önünde Koca bi yıl var Sen Oyun Düsünüyosunvalorantta radyant olmak
İsallah Kurarsın Dostumiş kurmayı planlıyorum
sacma degil bu arada, sadece 1 tanesini yazdım, tabii benimde var bir kaçı, burada genellikle oyunlar hakkında konusldugu işcin oyun hakkında bilgi vermek istedim bende.Bence Sacma Önünde Koca bi yıl var Sen Oyun Düsünüyosun
Post automatically merged:
İsallah Kurarsın Dostum
valla 2022 de çok çalıştım para biriktirdim motor alcam 2023 te kız arkadaşımla gezeriz bilmiyorum ya böyle spora da başlarım belki %80 başlicam ama2023 yılında neler yapmayı planlıyorsunuz? Hayatınızda neleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Düşünüyorsanız da bunlar nelerdir?
lolde chall olmak istiyorum2023 yılında neler yapmayı planlıyorsunuz? Hayatınızda neleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Düşünüyorsanız da bunlar nelerdir?
2023 yılında neler yapmayı planlıyorsunuz? Hayatınızda neleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Düşünüyorsanız da bunlar nelermotor
ben açıkçası kariyerimi ileri taşımaya çalışacagım öncelikle loldeki ligimi yükselteceğim2023 yılında neler yapmayı planlıyorsunuz? Hayatınızda neleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Düşünüyorsanız da bunlar nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?