2024 yılında yayına girecek olan bazı animeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Classroom of the Elite 3. sezon.

"Classroom of the Elite", sıradan bir okulun ötesindeki sırlara ve entrikalara sahip olan bir öğrenci sınıfını konu edinen çarpıcı bir drama dizisidir. Tokyo'daki prestijli bir okula kabul edilen ayanokouji kiyotaka, zeki ve yetenekli bir öğrencidir. Ancak, bu okulda başarılı olmak için standart sınavlar yerine, öğrencilerin sosyal becerilerini kullanarak puan toplamaları gerekmektedir.

Kiyotaka, diğer öğrencilerle olan etkileşimlerinde gizemli ve soğuk bir tavır takınırken, sınıf arkadaşı suzune horikita ise rekabetçi bir kişiliğe sahiptir. Birlikte sınıfın en iyisi olmak için çalışmaya başlarlar, ancak karanlık bir gerçeğin ortaya çıkmasıyla sırların ve entrikaların okuldaki her şeyi nasıl etkilediğini fark ederler.

Sıradaki görevler, arkadaşlıkların sınırlarını test ederken, her karakterin kendi amaçlarını ve geçmişlerini açığa çıkarır. Kötü niyetli öğrenciler, sınıfın başarısını engellemeye çalışırken, kiyotaka ve suzune, okulun karanlık düzenini çözmek için zekalarını birleştirirler.

"Classroom of the Elite", karmaşık karakter dinamikleri ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi şaşırtan ve düşündüren bir dizi. Okulun yüzeyinin altında yatan gizemleri keşfederken, karakterler arasındaki ilişkilerin derinliklerine inmeye davet ediliyorsunuz. Bu dikkat çekici ve heyecan verici dizi, sıra dışı bir okul deneyimi hakkında düşünmeye teşvik ederken aynı zamanda çarpıcı bir gerilim sunuyor.

• The foolish angel dances with the devil.
Cehennemden gelen masatora akutsu, yurt dışında yaşadıktan sonra kısa süre önce bir Japonca sınıfına transfer oldu. Bir iblis olan akutsu, cehennem askerlerine ilerleyen Göksel orduya karşı isyan etmeleri için ilham verebilecek bir lider aramak için dünya'ya gitti. Gözünü çabucak sınıf arkadaşlarından biri olan tatlı ve sevimli lily Amane'ye diker, ancak Lily'nin de bazı sırları olduğunu keşfettiğinde kendini başının üstünde bulur!

• Solo leveling.
10 yıl önce, gerçek dünyayı canavarlar dünyasına bağlayan “kapı”nın açılmasından sonra, sıradan, sıradan insanların bir kısmı geçit içindeki canavarları avlama gücünü aldı. “avcılar” olarak bilinirler. Ancak, tüm avcılar güçlü değildir. Benim adım sung jin-woo, e seviye avcı. Ben zindanların en aşağısında, “dünyanın en zayıfı”nda hayatını riske atması gereken biriyim. Gösterecek hiçbir becerim olmadığından, düşük seviyeli zindanlarda savaşarak gerekli parayı zar zor kazandım… en azından D seviye zindanlarda en zoru olan gizli bir zindan bulana kadar! Sonunda, ölümü kabul ederken, aniden garip bir güç, sadece benim görebildiğim bir görev günlüğü, sadece benim bildiğim bir seviye atlama sırrı aldım! Görevlerime göre eğitim alırsam ve canavarları avlarsam seviyem yükselirdi. En zayıf avcıdan en güçlü s seviye avcıya geçiş!

High Card 2. sezon.

Yetimhanesinin finansal nedenlerele kapanmanın eşiğine geldiğini öğrenen ve sokaklarda özgürce yaşyan finn servet kazanmak amacıyla kumarhaneye doğru yola çıkar. Fakat hiçbir şey Finn'i kendisini bekleyen bu kabusa hazırlayamazdı. Finn kumarhaneye vardığında bir adamın "şanslı" kartının neden oldugu kanlı bir araba kovalamacasıyla karşılaştı. Finn eninde sonunda çatışmanın neden olduğunu öğrendi. Dünya düzeni, insan üstü güçler ve yetenekler verme gücüne sahip 52 X-playing kartıyla kontrol edilebilir. Bu kartlar sayesinde insanlar, "dost"un kendi içlerinde bulunan gizli güce ulaşabilmektedir. Lüks araba üreticisi Pinochle'ın çalışanları olarak ek iş yaparken krallığa dağılmış kartları toplamaları için doğrudan fourland kralı tarafından yönetilen high Card adlı gizli bir oyuncu grubu var. Grubun beşinci üyesi olması için izlenen finn, çok geçmeden bu kartları bulmak için tehlikeli bir görevde oyunculara katılır. "hayatta ihtiyacınız olan tek şey görgü, haysiyet ve kendi hayatınız üzerine bahse girme iradesidir." ancak, Pinochle'ı yenmeyi kafasına takmış rakip araba üreticisi who's who ve kötü şöhretli mafya ailesi klondikes, çetenin önünde durur. Bu kart takıntılı oyuncular arasında adalet, arzu ve intikamla beslenen çılgın bir savaş başlamak üzere! Hazır mısın? Şov zamanı!

vıllaıness level 99 ~ı may be the hıdden boss but ı\'m not the demon lord​

Bir RPG otome oyunundan "kötü kadın eumiella" olarak reenkarne oldum. Ana hikayede, eumiella sadece bir yan karakter fakat bittikten sonra, kahramanlar ile aynı derecede yüksek istatistiklere sahip bir karakter olan gizli boss olarak hikayeye yeniden girer! Oyuncumun ruhunda bir ateş yakmak ve ebeveynimin topraklarında tek başıma kalmaktan yararlanarak durmaksızın kendimi geliştirdim! Eğitimimin sonucu olarak… akademiye kaydolduğumda 99. seviyeye ulaşmayı başarmıştım. Günlerimi olabildiğince göze çarpmadan ve barış içinde geçirmeyi planlamış olsam da, okula girdikten kısa bir süre sonra kadın kahraman ve sevenleri "iblis lordu" olduğum konusunda benden şüphelendi…?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
attack of titanın 4 sezonu izledim 5 sezonu cıktı hala izlemedim umarım ölmeden önce izlemeye zamanım olur :)

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
solo leveling bana kalırsa sezonun en iyi animesi olacak

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Şu solo leveling çıksa da izlesek artık

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
mangayı çok ovuyor arkadasım yeni sezonu varsa izleyebilirsin

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Solo leveling ve High Card'ın 2. sezonu efsane olacak gibi bi vibe alındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...