Onaylı Üye
20 k bütce ile sadece kasa toplicam nasil birşey toplamaliyim?
12. Nesil i5 işlemcili
16 gb dual kit kinston ram
Rtx 2070 8 gb ekran kartı
Asus tuf anakart(biraz düşük tutulabilir)
Sıvı soğutma ile birlikte 20-22 k arası bir bütçe tutar dostum tabi işlemcide fiyat farkı fark eder
Öneri olarak şurayı önerebilirim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
DD5 DÜZ KARDESİM DD4 16 RAM KOYACANA DD5 8 3600Mhz KOY M3SDD TAK 4D Lİ 700 750 PS AL İŞLEMCİNİDE RYZEN 5 -7 AT AMD YAP 2080Tİ AT EKRAN KARTI 8 LİK 256 BİT 320 likte sdd tak hava sogutmalı sogutucu kullan işlemcine diyer türlü sıkıntı darbuaz yasarsın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fps tarzı oyunlarda benim kanatımca önemli olan hafızas deyilde mhz ms hızları ve tepkive respek yapma hızları (fps) tarzı oyunlar ıcın diyorum tabi m3 sdd m2 sdd 3d hali bir donanım parçada yanıtlama hızı nekadar hızlı olursa okadar ultra per saglarsın ( senin dedigin tabirde bakarsak ozman dd4 tak 2300 hz ram tak niye 3200 alıyon ozman oda fazla para demek kıyaslarsan ) burda önemliolan birkez daha söylüyorum dope gb alanı deyil render ve mhz ms yanıtlama ve almaları nekadar hızlı okadar görünmez ) kapiş2080 Ti mı kaldı DLSS 3 desteği olmayacak zaten üstüne ondan daha ucuz ve çok daha performanslı kartlar var artık piyasada hem de sıfır olarak alıyorsun. Ayrıca DDR5 diyorsun da DDR5 tam bir balon performans farkı yok. Onu geçtim DDR5 anakart alacaksın kafadan 4000TL oraya gidecek, RAM'in fiyatları da pahalı ve sen diyorsun ki 8GB RAM yap16GB bile günümüzde sınır zaten. Yarı yarıya fiyat oynayacak boş yere. Önerdiğin şekilde PC toplamak aşırı gereksiz ve saçma. Zaten kendin toplamak yerine üstte attığım sistemler var arkadaşın bütçesinden daha düşük fiyatlara kaliteli parçalardan oluşan sistemi toplayabiliyorsun ne gerek var saçma sapan sistemler toplamaya. Ayrıca söylediğin şeylerden hiçbir şey anlaşılmıyor M3 SSD ne?
ve bide 2080 ti kulananmı kaldı diyon yüksek kart tak diyon ama dd5 de şişirme per diyon ekran kartlarında 256 bit aşagısı fps oyunlarda algoyitma hızıve ren hz bakımında milisanıye lerde darbogaz yasatır oky2080 Ti mı kaldı DLSS 3 desteği olmayacak zaten üstüne ondan daha ucuz ve çok daha performanslı kartlar var artık piyasada hem de sıfır olarak alıyorsun. Ayrıca DDR5 diyorsun da DDR5 tam bir balon performans farkı yok. Onu geçtim DDR5 anakart alacaksın kafadan 4000TL oraya gidecek, RAM'in fiyatları da pahalı ve sen diyorsun ki 8GB RAM yap16GB bile günümüzde sınır zaten. Yarı yarıya fiyat oynayacak boş yere. Önerdiğin şekilde PC toplamak aşırı gereksiz ve saçma. Zaten kendin toplamak yerine üstte attığım sistemler var arkadaşın bütçesinden daha düşük fiyatlara kaliteli parçalardan oluşan sistemi toplayabiliyorsun ne gerek var saçma sapan sistemler toplamaya. Ayrıca söylediğin şeylerden hiçbir şey anlaşılmıyor M3 SSD ne?
fps tarzı oyunlarda benim kanatımca önemli olan hafızas deyilde mhz ms hızları ve tepkive respek yapma hızları (fps) tarzı oyunlar ıcın diyorum tabi m3 sdd m2 sdd 3d hali bir donanım parçada yanıtlama hızı nekadar hızlı olursa okadar ultra per saglarsın ( senin dedigin tabirde bakarsak ozman dd4 tak 2300 hz ram tak niye 3200 alıyon ozman oda fazla para demek kıyaslarsan ) burda önemliolan birkez daha söylüyorum dope gb alanı deyil render ve mhz ms yanıtlama ve almaları nekadar hızlı okadar görünmez ) kapiş
Post automatically merged:
ve bide 2080 ti kulananmı kaldı diyon yüksek kart tak diyon ama dd5 de şişirme per diyon ekran kartlarında 256 bit aşagısı fps oyunlarda algoyitma hızıve ren hz bakımında milisanıye lerde darbogaz yasatır oky![]()
Bilmediğine kanaat getirdim sağolasın seninle uğraşmıcam çünkü bir söz vardır bilir misin? "Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." Darboğazın neyden kaynaklandığını daha bilmiyorsun, Senin söyleminle 8GB 4800 büyüktür 16GB 3600'den. Buram buram bilgisizlik kokuyor. Benim yaşım 28 ve ilk okul 2 den beri bilgisayarın içindeyim. Sen de mantıksız konuşuyorsun veböyle emojiler atarak bilgi verip kapak yaptığını zannediyorsun bunun kadar komik bir şey görmedim hayatımda. Hadi kardeşim sana kolay gelsin iyi forumlar çünkü uğraşamam. O sözün de ne anlama geldiğini araştır dicem de onu da yapmazsın sen.
4800 büyüktür 16GB 3600'den. 8 gb 7800 mhz ram 16 dd4 3600 verdigi render ve okuma yanıtlama hızına göre daha hızlı senin anlamadıgın nokta bu ( dedigin gibi 40 alimi yendin ama 40 delilnin bir cahili yenemedin tabiriyle yenmen için onun hızında ve zihninde vs aklında olman lazım ki yenesin ayıkiyonmuuu dayyııı )![]()
benim de yasım 30 18 yıldır bu işin içindeyim metrora bilisim ve teknik servis yerimize bekleriz 81 ilde bayilerimiz vardır iyi günler gel birgün bayılerden birine beni söyle mehmet tolgahan kurt gaziantep bayisi ile temase geçerminizde sana orda gözünü önünde ısbatlasınlar dedigin sistemin report hızını canlı olarak aydınlanmıs olursun iyi günler bol forumlarBilmediğine kanaat getirdim sağolasın seninle uğraşmıcam çünkü bir söz vardır bilir misin? "Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." Darboğazın neyden kaynaklandığını daha bilmiyorsun, Senin söyleminle 8GB 4800 büyüktür 16GB 3600'den. Buram buram bilgisizlik kokuyor. Benim yaşım 28 ve ilk okul 2 den beri bilgisayarın içindeyim. Sen de mantıksız konuşuyorsun veböyle emojiler atarak bilgi verip kapak yaptığını zannediyorsun bunun kadar komik bir şey görmedim hayatımda. Hadi kardeşim sana kolay gelsin iyi forumlar çünkü uğraşamam. O sözün de ne anlama geldiğini araştır dicem de onu da yapmazsın sen.
Post automatically merged:
benim de yasım 30 18 yıldır bu işin içindeyim metrora bilisim ve teknik servis yerimize bekleriz 81 ilde bayilerimiz vardır iyi günler gel birgün bayılerden birine beni söyle mehmet tolgahan kurt gaziantep bayisi ile temase geçerminizde sana orda gözünü önünde ısbatlasınlar dedigin sistemin report hızını canlı olarak aydınlanmıs olursun iyi günler bol forumlar