- Admin
-
En kısa zamanda misilleme olarak cevabını alacaksın sayın kurucu !darbe saksesfullllllliy
Test üyelik olduğu söylenmişti.0 mesajlı ultra üyeler felan vardı onlar nasıl oluyor anlam veremedim bug felanmı yapıyolar
Yanlış kodlanmış onla alakalıBug mu bilmem ama onaylı üye olduğumda discord bölümü açılmıştı ancak giriş yapamıyordum birkaç gün sonra düzeldi (yetkili onayı için de olabilir tam bir fikrim yok)
Dedigin Uyarı Şeyi Cok Gereksiz Birşey Ve Zaten O Uyarı Yiyen Kişi Sagdece Bi Uyarı Ban Yemiyor Sonucta 10 Uyarı Puanı Sonra1- Benim uyarım yokta fakat uyarı olan arkadaşlar için itiraz tuşu eklerseniz iyi olur ve orda sebeplerini açıklayabilir.
2- Sitede aktiflik tablosu getirirseniz iyi olur örneğin 1,2,3 ci gibi kazananlar olursa yani sitede en fazla aktif olana premium üyelik verilebilir
3- Bu da güzel olabilir mesala Rankın altına eski üyeler için mesala güzel durucak şekilde renkli 2 Yıllık Üye gibi yazı eklenebilir
4- Birisini rapor ettiğimizde ilgilendiğinize ve uyarı aldığına dair bize mesaj gelirse iyi olur
Temizleyen elleriniz dert görmesin
Bug Degil Oyanlı Üye Olamn Gerekiyor Evet Ama Belirli Bi mesaj Sayın Olması Gerekiyor Görebilmen İçinBug mu bilmem ama onaylı üye olduğumda discord bölümü açılmıştı ancak giriş yapamıyordum birkaç gün sonra düzeldi (yetkili onayı için de olabilir tam bir fikrim yok)
Uyarıya itirazı öm ile yapabilirler uyarı alan kişiye uyarıyı atan yetkili tarafından oto mesaj gönderiliyor oradan itirazda bulanabilirler. Aktiflik sıralamasında ilk 5 de yetkililer olduğu için buna gerek yok premiumları belirli aralıklarla etkinlik yaparak veriyoruz zaten. Ek rank olayı düşünülebilir. Rapor içinde geri dönüş bildirimi yapılacak. Öneriler için teşekkürler.1- Benim uyarım yokta fakat uyarı olan arkadaşlar için itiraz tuşu eklerseniz iyi olur ve orda sebeplerini açıklayabilir.
2- Sitede aktiflik tablosu getirirseniz iyi olur örneğin 1,2,3 ci gibi kazananlar olursa yani sitede en fazla aktif olana premium üyelik verilebilir
3- Bu da güzel olabilir mesala Rankın altına eski üyeler için mesala güzel durucak şekilde renkli 2 Yıllık Üye gibi yazı eklenebilir
4- Birisini rapor ettiğimizde ilgilendiğinize ve uyarı aldığına dair bize mesaj gelirse iyi olur
Temizleyen elleriniz dert görmesin
Ne açığı ?Site Açıkları Kapandımı? Hani Saldırıyorlar İndex basıyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?