Depo 21.06.2018 Bakım ve Güncelleme Notları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
* Üye gruplarındaki hatalar giderildi.
* 1,5 Yıldan uzun süredir siteye giriş yapmayan ve mesaj sayısı 0 olan üyelikler silindi. ( Tüm 0 mesajlı üyeler değil 1,5 yıldır girmeyen 0 mesajlı üyeler ) ( Toplamda 98K user silindi )

Sitede gördüğünüz hataları veya getirilmesini istediğiniz yenilikleri yazabilirsiniz. ( Hile isteğinde bulunmayınız uyarı yersiniz ! )

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
darbe saksesfullllllliy :)

Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güncelleme gelmiş ben de diyorum neden siteye girmiyor

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
0 mesajlı ultra üyeler felan vardı onlar nasıl oluyor anlam veremedim bug felanmı yapıyolar

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
morpheus abim saol valla siteye girmiyordu baya bekledim rules hilesiz oynadim güzeldi rules hilesiyle xmaze uğraşiyordu noldu ona

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1- Benim uyarım yokta fakat uyarı olan arkadaşlar için itiraz tuşu eklerseniz iyi olur ve orda sebeplerini açıklayabilir.
2- Sitede aktiflik tablosu getirirseniz iyi olur örneğin 1,2,3 ci gibi kazananlar olursa yani sitede en fazla aktif olana premium üyelik verilebilir
3- Bu da güzel olabilir mesala Rankın altına eski üyeler için mesala güzel durucak şekilde renkli 2 Yıllık Üye gibi yazı eklenebilir
4- Birisini rapor ettiğimizde ilgilendiğinize ve uyarı aldığına dair bize mesaj gelirse iyi olur

Temizleyen elleriniz dert görmesin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Site Açıkları Kapandımı? Hani Saldırıyorlar İndex basıyorlar ?

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bug mu bilmem ama onaylı üye olduğumda discord bölümü açılmıştı ancak giriş yapamıyordum birkaç gün sonra düzeldi (yetkili onayı için de olabilir tam bir fikrim yok)

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
1- Benim uyarım yokta fakat uyarı olan arkadaşlar için itiraz tuşu eklerseniz iyi olur ve orda sebeplerini açıklayabilir.
2- Sitede aktiflik tablosu getirirseniz iyi olur örneğin 1,2,3 ci gibi kazananlar olursa yani sitede en fazla aktif olana premium üyelik verilebilir
3- Bu da güzel olabilir mesala Rankın altına eski üyeler için mesala güzel durucak şekilde renkli 2 Yıllık Üye gibi yazı eklenebilir
4- Birisini rapor ettiğimizde ilgilendiğinize ve uyarı aldığına dair bize mesaj gelirse iyi olur

Dedigin Uyarı Şeyi Cok Gereksiz Birşey Ve Zaten O Uyarı Yiyen Kişi Sagdece Bi Uyarı Ban Yemiyor Sonucta 10 Uyarı Puanı Sonra

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Bug mu bilmem ama onaylı üye olduğumda discord bölümü açılmıştı ancak giriş yapamıyordum birkaç gün sonra düzeldi (yetkili onayı için de olabilir tam bir fikrim yok)
Bug Degil Oyanlı Üye Olamn Gerekiyor Evet Ama Belirli Bi mesaj Sayın Olması Gerekiyor Görebilmen İçin

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI

Uyarıya itirazı öm ile yapabilirler uyarı alan kişiye uyarıyı atan yetkili tarafından oto mesaj gönderiliyor oradan itirazda bulanabilirler. Aktiflik sıralamasında ilk 5 de yetkililer olduğu için buna gerek yok premiumları belirli aralıklarla etkinlik yaparak veriyoruz zaten. Ek rank olayı düşünülebilir. Rapor içinde geri dönüş bildirimi yapılacak. Öneriler için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...