- Yasaklandı
-
Puma
Banlı Üye
Umarım ironidirecnebi oyunlari bunlar inanmayin. dunya yuvarlak diyenin aklindan suphe ederim!!
Nasa dünyaya göktaşı çarpacak falanda diyordu, herşeye inanmamak gerekir.Nasa doğrulamış diyorsun aga neden doğru olmasın
3 gün boyunca heryeri karanlık kaplayacak. -Gece gibi olacak.3 gün gece mi olucakmış anlamadım
merak etme o kadar kati degilim azicik egimli olabilir .dUmarım ironidir
Çarpacak değil yaklaşıyor diye açıklama yapıyorlar ki bu sürekli olan bir durum. haber siteleri çarptırıyor sürekli konularıNasa dünyaya göktaşı çarpacak falanda diyordu, herşeye inanmamak gerekir.
3 gün boyunca heryeri karanlık kaplayacak. -Gece gibi olacak.
İşin şakasındasın dünyaya yuvarlak diyenin fln büyük ihtimal yorum kasmak istiyorsun.ecnebi oyunlari bunlar inanmayin. dunya yuvarlak diyenin aklindan suphe ederim!!
ironi yapiyorum sohbet ediyorum sorun ne bundaİşin şakasındasın dünyaya yuvarlak diyenin fln büyük ihtimal yorum kasmak istiyorsun.
Öyle olduğunu düşünen çok insan varİşin şakasındasın dünyaya yuvarlak diyenin fln büyük ihtimal yorum kasmak istiyorsun.
Öyle olduğunu düşünen çok insan var
Güya Amerika aya çıkmamış Sovyet Rusyayı batırmak için propaganda yapmış gizli gizli. Tabi bunu Sovyet Rusyası değil kahvede sigara çay yapmaktan bıyıkları sararmış amcalar biliyor.Cahil onlar boşver sen hem niye böyle bir oyun yapsınlar? en gereq var.
Canlı ---nasa doğruladı gerçek bu
Oluyor.bu gecemi olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?