210 TL BAKİYELİ - CS:GO PRIME HESAPLI 147 OYUNLU STEAM HESABI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
resim_2023-03-28_001512955.png

Hesap 3 Senelik bir hesapdır. CS:GO prime bulunmaktadır. 30 Level , 33 rozeti bulunmaktadır. Satılmamış 168 Adet CS:GO koleksiyon kartı bulunmaktadır. (ortalama 40 - 50 TL getirir eğer satarsanız.) Asetto Corsa + tüm dcleri , Vampire Survivors + DLC , Starwars Jedi Fallen Order Deluxe edition + Euro Truck Sımulator , Celeste gibi popüler oyunlar bulunmaktadır. Toplam oyun sayısı 134. 250 TL bakiye bulunmaktadır hesapda. Herhangi bir hile kullanımı söz konusu değildir. Satın aldıktan sonra size kullanmadığınız sürece VAC ban yemezsiniz. ESEA bağlıdır. Fakat hiç maç atılmamıştır. Esea hesabı da verilir. Hesabın bakiyesi 2 - 3 saat sonra 250-300 TL arası olucaktır. Şuanda aktif bakiyesi 210.80 TL

Popüler bir profile sahiptir incelemelerinden dolayı. FİYAT 600 TL ödeme yöntemleri : İBAN / PAPARA

Neden bilmiyorum fakat hesap şanslı bir hesap. 200 TL drop düşürmüştüm eskiden CS:GO da bu hesapda :)
Satın alıcaklara profil linki yolluyabilirim. Derinlemesine incelerler.

Son düzenleme:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
600 tl çok gibi geldi. hesapta ki oyunlar şu an ki satış fiyatı ile mi kıyaslayıp fiyat koydun acaba. indirimdeyken de alınmış olabilirler.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
600 tl çok gibi geldi. hesapta ki oyunlar şu an ki satış fiyatı ile mi kıyaslayıp fiyat koydun acaba. indirimdeyken de alınmış olabilirler.
dostum 210 TL bakiye var. 1 - 2 saat sonra 250-300 e çıkıcak o bakiye.. + olarak 40-50 TL lik 1 hafta satış banı olan koleksiyon kartı var. satılmamış 10 TL lik pazarda item var. Güzel oyunlar var. Hesap 30 level ucuza bile satıyorum emin ol :)) bu hesabı yapmak 1 1.5 K maliyeti + olarak cs:go prime

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Satın aldıktan sonra steama ticket atıp oyun Kodu vs satın alınan bir ürün ile hesabı geri almaya kalkarsan ne olacak ?

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum 210 TL bakiye var. 1 - 2 saat sonra 250-300 e çıkıcak o bakiye.. + olarak 40-50 TL lik 1 hafta satış banı olan koleksiyon kartı var. satılmamış 10 TL lik pazarda item var. Güzel oyunlar var. Hesap 30 level ucuza bile satıyorum emin ol :)) bu hesabı yapmak 1 1.5 K maliyeti + olarak cs:go prime
valla dün görsem bu postu alırdım da para kalmadı :D
Post automatically merged:

Satın aldıktan sonra steama ticket atıp oyun Kodu vs satın alınan bir ürün ile hesabı geri almaya kalkarsan ne olacak ?
böyle bi mevzu mu varmış

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
böyle bir durum yaşanmayacak. A dan Z ye her türlü bilgisi verilicek hesabın. Güvenip güvenmemek size kalmış fakat 600 TL için scam atabilicek birisi değilim. İnternette günde 600-700 kazanıyorum zaten. Şuanda param bitti ve acil paraya ihtiyacım var o yüzden satışını yapıyorum. Ayrıca bu sitede 5 farklı satışım var (tradei onaylamayı unutanlar dahil) kime sorsan güvenilir olduğumu söyler dostum. Ek olarak TRUCKER SMP + ESEA bilgileri de veriliyor hesabın bunu yazmayı unutmuşum. CD key kullanılmadı zaten

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 88853

Hesap 3 Senelik bir hesapdır. CS:GO prime bulunmaktadır. 30 Level , 33 rozeti bulunmaktadır. Satılmamış 168 Adet CS:GO koleksiyon kartı bulunmaktadır. (ortalama 40 - 50 TL getirir eğer satarsanız.) Asetto Corsa + tüm dcleri , Vampire Survivors + DLC , Starwars Jedi Fallen Order Deluxe edition + Euro Truck Sımulator , Celeste gibi popüler oyunlar bulunmaktadır. Toplam oyun sayısı 134. 250 TL bakiye bulunmaktadır hesapda. Herhangi bir hile kullanımı söz konusu değildir. Satın aldıktan sonra size kullanmadığınız sürece VAC ban yemezsiniz. ESEA bağlıdır. Fakat hiç maç atılmamıştır. Esea hesabı da verilir. Hesabın bakiyesi 2 - 3 saat sonra 250-300 TL arası olucaktır. Şuanda aktif bakiyesi 210.80 TL

Popüler bir profile sahiptir incelemelerinden dolayı. FİYAT 600 TL ödeme yöntemleri : İBAN / PAPARA

Neden bilmiyorum fakat hesap şanslı bir hesap. 200 TL drop düşürmüştüm eskiden CS:GO da bu hesapda :)
Satın alıcaklara profil linki yolluyabilirim. Derinlemesine incelerler.
profil linkini atarmısın knk detaylı bakayım. olursa bi pazarlık yaparız heralde :)

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
@MEHMEDPRL dostum tabiki pazarlık olur birazcık. Fakat yukarıda belirttiğim nedenleri bi okuyun lütfen :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
en son ne olur kral özelden yazarsan sevinirim

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eskiden steam hesaplarına level kasmak kolaydı ya botlarla csgo key karşılığında kartlar alıp alıp basıyodun zamanında bol bol yapsaydım keşke anahtarlar 8 liraydı :peepoCryv2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...