dostum 210 TL bakiye var. 1 - 2 saat sonra 250-300 e çıkıcak o bakiye.. + olarak 40-50 TL lik 1 hafta satış banı olan koleksiyon kartı var. satılmamış 10 TL lik pazarda item var. Güzel oyunlar var. Hesap 30 level ucuza bile satıyorum emin ol600 tl çok gibi geldi. hesapta ki oyunlar şu an ki satış fiyatı ile mi kıyaslayıp fiyat koydun acaba. indirimdeyken de alınmış olabilirler.
valla dün görsem bu postu alırdım da para kalmadıdostum 210 TL bakiye var. 1 - 2 saat sonra 250-300 e çıkıcak o bakiye.. + olarak 40-50 TL lik 1 hafta satış banı olan koleksiyon kartı var. satılmamış 10 TL lik pazarda item var. Güzel oyunlar var. Hesap 30 level ucuza bile satıyorum emin ol) bu hesabı yapmak 1 1.5 K maliyeti + olarak cs:go prime
böyle bi mevzu mu varmışSatın aldıktan sonra steama ticket atıp oyun Kodu vs satın alınan bir ürün ile hesabı geri almaya kalkarsan ne olacak ?
böyle bir durum yaşanmayacak. A dan Z ye her türlü bilgisi verilicek hesabın. Güvenip güvenmemek size kalmış fakat 600 TL için scam atabilicek birisi değilim. İnternette günde 600-700 kazanıyorum zaten. Şuanda param bitti ve acil paraya ihtiyacım var o yüzden satışını yapıyorum. Ayrıca bu sitede 5 farklı satışım var (tradei onaylamayı unutanlar dahil) kime sorsan güvenilir olduğumu söyler dostum. Ek olarak TRUCKER SMP + ESEA bilgileri de veriliyor hesabın bunu yazmayı unutmuşum. CD key kullanılmadı zatenSatın aldıktan sonra steama ticket atıp oyun Kodu vs satın alınan bir ürün ile hesabı geri almaya kalkarsan ne olacak ?
profil linkini atarmısın knk detaylı bakayım. olursa bi pazarlık yaparız heraldeEkli dosyayı görüntüle 88853
Hesap 3 Senelik bir hesapdır. CS:GO prime bulunmaktadır. 30 Level , 33 rozeti bulunmaktadır. Satılmamış 168 Adet CS:GO koleksiyon kartı bulunmaktadır. (ortalama 40 - 50 TL getirir eğer satarsanız.) Asetto Corsa + tüm dcleri , Vampire Survivors + DLC , Starwars Jedi Fallen Order Deluxe edition + Euro Truck Sımulator , Celeste gibi popüler oyunlar bulunmaktadır. Toplam oyun sayısı 134. 250 TL bakiye bulunmaktadır hesapda. Herhangi bir hile kullanımı söz konusu değildir. Satın aldıktan sonra size kullanmadığınız sürece VAC ban yemezsiniz. ESEA bağlıdır. Fakat hiç maç atılmamıştır. Esea hesabı da verilir. Hesabın bakiyesi 2 - 3 saat sonra 250-300 TL arası olucaktır. Şuanda aktif bakiyesi 210.80 TL
Popüler bir profile sahiptir incelemelerinden dolayı. FİYAT 600 TL ödeme yöntemleri : İBAN / PAPARA
Neden bilmiyorum fakat hesap şanslı bir hesap. 200 TL drop düşürmüştüm eskiden CS:GO da bu hesapda
Satın alıcaklara profil linki yolluyabilirim. Derinlemesine incelerler.
özelden atayım.profil linkini atarmısın knk detaylı bakayım. olursa bi pazarlık yaparız heralde
yapıştır gelsin knközelden atayım.
@MEHMEDPRL dostum tabiki pazarlık olur birazcık. Fakat yukarıda belirttiğim nedenleri bi okuyun lütfendostum 210 TL bakiye var. 1 - 2 saat sonra 250-300 e çıkıcak o bakiye.. + olarak 40-50 TL lik 1 hafta satış banı olan koleksiyon kartı var. satılmamış 10 TL lik pazarda item var. Güzel oyunlar var. Hesap 30 level ucuza bile satıyorum emin ol) bu hesabı yapmak 1 1.5 K maliyeti + olarak cs:go prime
değil kendi hesabım hesabın her şeyine sahibim.Çalıntı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?