- Konuyu başlatan
cry bakarmısın acaba ben oyunu acıyroum sıyah bı ekran gelıyo sonra kapanıyo yardım et lutfen ya benım yorumumu hıc okumuyosun :cry: :cry: :cry: :cry:CrySpawner' Alıntı:#Güncellendi Güncelleme notları konu içine yazıldı
Nejdet' Alıntı:cry bakarmısın acaba ben oyunu acıyroum sıyah bı ekran gelıyo sonra kapanıyo yardım et lutfen ya benım yorumumu hıc okumuyosun :cry: :cry: :cry: :cry:CrySpawner' Alıntı:#Güncellendi Güncelleme notları konu içine yazıldı
KolikTeam' Alıntı:conneting the server diyor plase wait diyor halen server kapalı oldugundanmı ?
cry o sorun cozuldu bos yere zamanını harcadım k.bCrySpawner' Alıntı:Nejdet' Alıntı:cry bakarmısın acaba ben oyunu acıyroum sıyah bı ekran gelıyo sonra kapanıyo yardım et lutfen ya benım yorumumu hıc okumuyosun :cry: :cry: :cry: :cry:ekran kartın ne acaba ?
bilyom oyundan attı ve gırmeıyom suan connectıng the server please wait dıyo orda kalıyo beklıyom yarım saatırkral324' Alıntı:Lan Nejdet Az önce yaındaydım kral1642![]()
Nejdet' Alıntı:bilyom oyundan attı ve gırmeıyom suan connectıng the server please wait dıyo orda kalıyo beklıyom yarım saatırkral324' Alıntı:Lan Nejdet Az önce yaındaydım kral1642![]()
Yakp795' Alıntı:nejdet ts gel halledelim