Parçaları fena değil gibi. İşlemcisi Ryzen 5 5600 ve çoğu ekran kartını besleyebilecek bir işlemci. RX 6700 XT'de VRAM konusunda hem üstün hem de 2K destekli monitörünüz varsa oyunlarınızı 2K çözünürlükte oynayabilirsiniz. Rakibi RTX 3070 bir kart ve RTX 3070'i geçtiği zamanlar da oluyor. İllaki NVIDIA sistem almayacaksanız, DLSS 3 RTX 3000 serisine gelmeyeceği için bu sistemi almanızı tavsiye ederim. Fazlasıyla işinizi görecektir.
Parçaları fena değil gibi. İşlemcisi Ryzen 5 5600 ve çoğu ekran kartını besleyebilecek bir işlemci. RX 6700 XT'de VRAM konusunda hem üstün hem de 2K destekli monitörünüz varsa oyunlarınızı 2K çözünürlükte oynayabilirsiniz. Rakibi RTX 3070 bir kart ve RTX 3070'i geçtiği zamanlar da oluyor. İllaki NVIDIA sistem almayacaksanız, DLSS 3 RTX 3000 serisine gelmeyeceği için bu sistemi almanızı tavsiye ederim. Fazlasıyla işinizi görecektir.
Yani sizin yerinizde olsaydım bütçemi biraz yükseltir, yanına 2K monitör çekerdim. RX 6700 XT 2K çözünürlüğü rahatlıkla destekleyen bir ekran kartı ve ASUS TUF markasının da bir adı var. ASUS TUF serisinden 2K monitör tercih ederdim. Bütçenize göre bir seçim yaparsınız.
Aynı şekilde düşünüyorum, bütçemi yükseltir daya iyi bir bilgisayar düzerdim. 23 bin tlye güzel bir pc dizersiniz fakat Monitörsüz kalırsınız, en normalinden IPS kasa 165hzlik asus monitör bakmıştım 2 gün önce 4500 tl idi.