2300 TL'ye kadar monitör önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
24 inç 1 ms 144 Hz monitör buldum.

(Samsung Odyssey G3 24” 1 ms 144 Hz FreeSync (DP + HDMI, has+pivot) Full HD monitör LS24AG300nuxuf) (indirimli fiyatı 2.298 TL)
Ama sizden de öneri almak isterim daha iyisi var mı nasıl var oyun ve tasarım için kulancam LED olmaması lazım durumum da pek sağlıklı değil kendi emeğimle ilk defa alacağım ve güzel olmasını istiyorum sizlerin de bir önerisini almak isterim.

Not: Lütfen monitörü tam adını belirterek ya da mümkünse linkle atabilir misiniz lütfen bunu yap değil de bunu alabilirsin bak şunun adı fiyatı da bu gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Senin seçtiğin iyi, 1ms 144hz. normalde 2700-2800 bu monitör

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sana sorum
1-normal kullanım için mi istiyorsun(hz düşük olur çözünürlük yüksek olur ms fazla olur renk kalitesi yüksek)
2-oyun için mi istiyorsun(ms düşük olur hz orta olur çözünürlük orta olur renk kalitesi orta olur
3-E spor için mi istiyorsu(ms gaming monitörlerden bile düşük olur hz yüksek olur çözünürlük orta renk kalitesi gaminglerden düşük olur

Bu üç türe ayrı önerilerim olucak hangisi sana uyuyorsa ona göre önereyim senin attığın monitör 2.ye giriyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sana sorum
1-normal kullanım için mi istiyorsun
2-oyun için mi istiyorsun
3-E spor için mi istiyorsun

Bu üç türe ayrı önerilerim olucak hangisi sana uyuyorsa ona göre önereyim senin attığın monitör 2.ye giriyor
ben logo site tasarımı filan yapıyorum ips gerekli oluyor söylediğim evet oyun monitörü ama beni karşılıyor
Kontrast Oranı (mnt)3000:1
bu benim için çok önemli 2.ye göre istiyorum ama renkleri ve görüntüyü gerçekten önem vermem gerekli

Biraz daha bütçe ayırıp 240 Hz alabilirsin.
yakın zaman için gerekli monitör fiyatları uçacacak daha çok

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Belirttiğin monitör gayet güzel birkaç videosuna baktım kaliteli duruyor 1ms alınabilir duruyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vallahi kanka sistemin iyi ise 144 al derim ama ekran kartın kötü ise 144'e hiç gerek yok.
Sistemin ne kardeşim.

2 GB ekran kartı 16 GB RAM var Valorant da 189 FPS alıyorum genel FPS türü oyunlar için yeterli ekran kartı kısaca AMD kullanıyorum bu dediğim monitör 130 FPS civarına indirecek ortalama olarak o da ama hem oyun değil tasarım için de kulancam çok güzel bir görüntü sağlıyor 3000 kontrast filan diğerlerine göre en ideali şu an bu gibi düşündüm hocam.

Belirttiğin monitör gayet güzel birkaç videosuna baktım kaliteli duruyor 1ms alınabilir duruyor
alınır mı hocam iyi mi

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bulduğun monitör aşırı hoşuma gitti dostum öneride bulunmak için girdim senin monütöre takıldım kaldım :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
umarım hocam ya bende öğrenciyim şuan para yetişmiyor hiçbir şeye

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
senin seçtiğin bence mükemmel benim bile alasım geldi kaçırma yapıştır

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2 GB ekran kartı 16 GB RAM var Valorant da 189 FPS alıyorum genel FPS türü oyunlar için yeterli ekran kartı kısaca AMD kullanıyorum bu dediğim monitör 130 FPS civarına indirecek ortalama olarak o da ama hem oyun değil tasarım için de kulancam çok güzel bir görüntü sağlıyor 3000 kontrast filan diğerlerine göre en ideali şu an bu gibi düşündüm hocam.
ooo sistemin iyi ama 2 gb ekran kartın biraz düşük gibi geliyor fakat valorant ekran kartı pek istemeyen bir oyun işlemcinin de desteğini alıyor yani 189 fps alıyorsun evet ama 144 hrz monitör aldığında grafikler biraz daha canlı kaladcaktır fakat fps düşüklüğü yaşayacaksın
monitör kesinlikle çok iyi 1 ms olması gecikme olmadığı anlamında

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tn panel hocam bunun renk ve ışık emme gibi durumu olmuyor önerdiğimde
Post automatically merged:

aldım hocam sınırlı sayıda imiş hadi hayırlısı
Post automatically merged:

yok başkan saol
deneyimlerinizi de paylaşır mısınız denk gelirse bende almayı düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ooo sistemin iyi ama 2 gb ekran kartın biraz düşük gibi geliyor fakat valorant ekran kartı pek istemeyen bir oyun işlemcinin de desteğini alıyor yani 189 fps alıyorsun evet ama 144 hrz monitör aldığında grafikler biraz daha canlı kaladcaktır fakat fps düşüklüğü yaşayacaksın
tab2 yaşayacağımı düşünüyorum 130 fps filan olur muhtemelen hocam ekran kartları uçtu 2 gb anca işte maalesef aldım monitörü bakalım nasıl aşırı beğenerek aldım

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tab2 yaşayacağımı düşünüyorum 130 fps filan olur muhtemelen hocam ekran kartları uçtu 2 gb anca işte maalesef aldım monitörü bakalım nasıl aşırı beğenerek aldım
aldıysanız hayırlı uğurlu olsun hocam kullanın bakalım bende ileride monitörümü yükseltmeyi düşünüğyorum siz iyi dersenz belki bende alabilirim

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
samsung arkadaşım da vardı güzel monitor ama bende msi optix mag241cv 144 hz 1ms bunu daha çok önerebilirim sana .
çok güzel duruyor bu da çoktan aldım hocam ya sağlık olsun beğenerek aldım
deneyimlerinizi de paylaşır mısınız denk gelirse bende almayı düşünüyorum
olur tabi cuma gelir sanırım 2 3 gün sonra da yazarım muhtemelen
aldıysanız hayırlı uğurlu olsun hocam kullanın bakalım bende ileride monitörümü yükseltmeyi düşünüğyorum siz iyi dersenz belki bende alabilirim
süper olur hocam kesinlikle kaçırmayın çok artacak fiyatlar dikkat edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...