Uzman Üye
ben logo site tasarımı filan yapıyorum ips gerekli oluyor söylediğim evet oyun monitörü ama beni karşılıyorSana sorum
1-normal kullanım için mi istiyorsun
2-oyun için mi istiyorsun
3-E spor için mi istiyorsun
Bu üç türe ayrı önerilerim olucak hangisi sana uyuyorsa ona göre önereyim senin attığın monitör 2.ye giriyor
| Kontrast Oranı (mnt) | 3000:1 |
|---|
yakın zaman için gerekli monitör fiyatları uçacacak daha çokBiraz daha bütçe ayırıp 240 Hz alabilirsin.
Senin seçtiğin iyi, 1ms 144Hz. Normalde 2700-2800 bu monitör.
Benim geçen sene eylül'de aldığım 3200₺'lik 280Hz ASUS monitörü atacaktım ama fiyatı 5900 olmuş: O biraz araştırdım o fiyat bandında senin seçtiğin monitör en iyisi gibi duruyor.
Vallahi kanka sistemin iyi ise 144 al derim ama ekran kartın kötü ise 144'e hiç gerek yok.
Sistemin ne kardeşim.
alınır mı hocam iyi miBelirttiğin monitör gayet güzel birkaç videosuna baktım kaliteli duruyor 1ms alınabilir duruyor
Fiyatına göre alınır o fiyata genelde kalitesiz monitörler var
Hocam biliyorum ama durum pek sağlıklı değil üstüne bu aydan sonra ağır bir monitör zammı olma oranı çok yüksek parayı anca bu kadar denk getirebildim.bütçeni yükseltmen lazım.
Allah ikimize de nasip etsin diyelim çok almak istiyorum Allahın izni ilebulduğun monitör aşırı hoşuma gitti dostum öneride bulunmak için girdim senin monütöre takıldım kaldım
ooo sistemin iyi ama 2 gb ekran kartın biraz düşük gibi geliyor fakat valorant ekran kartı pek istemeyen bir oyun işlemcinin de desteğini alıyor yani 189 fps alıyorsun evet ama 144 hrz monitör aldığında grafikler biraz daha canlı kaladcaktır fakat fps düşüklüğü yaşayacaksın2 GB ekran kartı 16 GB RAM var Valorant da 189 FPS alıyorum genel FPS türü oyunlar için yeterli ekran kartı kısaca AMD kullanıyorum bu dediğim monitör 130 FPS civarına indirecek ortalama olarak o da ama hem oyun değil tasarım için de kulancam çok güzel bir görüntü sağlıyor 3000 kontrast filan diğerlerine göre en ideali şu an bu gibi düşündüm hocam.
monitör kesinlikle çok iyi 1 ms olması gecikme olmadığı anlamındaBelirttiğin monitör gayet güzel birkaç videosuna baktım kaliteli duruyor 1ms alınabilir duruyor
aldım hocam sınırlı sayıda imiş hadi hayırlısısenin seçtiğin bence mükemmel benim bile alasım geldi kaçırma yapıştır
deneyimlerinizi de paylaşır mısınız denk gelirse bende almayı düşünüyorumtn panel hocam bunun renk ve ışık emme gibi durumu olmuyor önerdiğimde
Post automatically merged:
aldım hocam sınırlı sayıda imiş hadi hayırlısı
Post automatically merged:
yok başkan saol
tab2 yaşayacağımı düşünüyorum 130 fps filan olur muhtemelen hocam ekran kartları uçtu 2 gb anca işte maalesef aldım monitörü bakalım nasıl aşırı beğenerek aldımooo sistemin iyi ama 2 gb ekran kartın biraz düşük gibi geliyor fakat valorant ekran kartı pek istemeyen bir oyun işlemcinin de desteğini alıyor yani 189 fps alıyorsun evet ama 144 hrz monitör aldığında grafikler biraz daha canlı kaladcaktır fakat fps düşüklüğü yaşayacaksın
aldıysanız hayırlı uğurlu olsun hocam kullanın bakalım bende ileride monitörümü yükseltmeyi düşünüğyorum siz iyi dersenz belki bende alabilirimtab2 yaşayacağımı düşünüyorum 130 fps filan olur muhtemelen hocam ekran kartları uçtu 2 gb anca işte maalesef aldım monitörü bakalım nasıl aşırı beğenerek aldım
çok güzel duruyor bu da çoktan aldım hocam ya sağlık olsun beğenerek aldımsamsung arkadaşım da vardı güzel monitor ama bende msi optix mag241cv 144 hz 1ms bunu daha çok önerebilirim sana .
olur tabi cuma gelir sanırım 2 3 gün sonra da yazarım muhtemelendeneyimlerinizi de paylaşır mısınız denk gelirse bende almayı düşünüyorum
süper olur hocam kesinlikle kaçırmayın çok artacak fiyatlar dikkat edinaldıysanız hayırlı uğurlu olsun hocam kullanın bakalım bende ileride monitörümü yükseltmeyi düşünüğyorum siz iyi dersenz belki bende alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?