Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HyperX Alloy Core Origins TKL aldım öncesinde de HyperX Alloy FPS PRO kullanmıştım. Arayüzü US fakat klavyede sıfır yay sesi var inanılmaz tok ve güzel çıkıyor. Alloy FPS'den sonra cok iyi geldi.
Öneririm size de. Fakat şuan fiyatı artmış olabilir kontrol etmedim ben yakın zamanda bu fiyat civarında almıştım.
XPG Summoner de tercih edebilirsin 1500tl'ye. Hyperx Alloy da kullandım ve aralarındaki fiyat farkını ödemeye gerek yok. Harika bir bilek desteği var, tamamen ayarlanabilir RGBye sahip ve Cherry MX switcherler kullanıyor.
2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı red switch
bunun dışında kardeşime de 2 ay önce fnatic ministreak cherry mx red silent aldık o da memnun baya
Asus rog strix serisine bakabilirsin bayağı sağlam klavyeleri mevcut artık tuşları kendileri yapıyor bu da demek oluyor ki daha kaliteli ürünler üretiyorlar mx cherry modellerine göz atmalısın tepkime süreleri vs. bayağı hızlı