24 bin TL'ye sistem önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
youtuberlerin magzalarla anlasmalı sınırlı sayıda ucuza sattıgı pc ler oluyor onlardan dusmesını bekle

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Youtuberların anlaşmalı olduğu firmalar oluyor bu bütçeyle ancak indirimde yakalarsan seni idare edebilecek bir sistem dizebilirsin.İkinci el en fazla 5-6 ay kullanılmış sistem almanı öneririm.

U C

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
belli bir markaya bağlı kalmadan güncel fiyatlardan bütçeni 1-2k aşacak bir pc kur, parçaları farkı yerlerden alacak ve kasayı kendin toplayacaksın.

çeşitli arama motorlarından takip ettiğin parçaların fiyat düşmelerini bekle ve pc kurma işlemini hemen değil de indirip kovalayarak zamana yayıp yap.

karlı çıkacaksın.

Üye
2 HİZMET YILI
ben excalibur g870 aldım 28e mükemmel bişey tavsiye ederim full grafik gta5 oynatıyor ful grafik 300fps valorant full grafik lol600fps ve daha niceleri

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
itopya ve gencergaming'e bakabilirsin tavsiyem gencergaming üzerinde orada fiyat performans çok güzel sistemler var kendi kuzenime vs gencer gaming üzerinden aldık ve şu anda her oyunu her işlemi her türlü yapabiliyor bir sorun yaşamıyor bende itopya dan aldım yani kısacası bu iki site üzerinden bakarsan çok güzel sistemler yakalarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence indirimli almalısın yani youtuberlerle anlaşan mağzalar var itopya vs.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kank gamegaraj olsun veya sinerji pc olsun güzel hazır sistemler var araştırırsan bukabilirsin

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
serinin en iyisi rx 7600 bulunuyor içinde kaçırma derim aşırı uygun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...