Çalışmıyor 25.01 Relief's v3.0 UPDATE !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Forumdaki Penia Hesabım(Konuyu Açan Hesap) 2 Gün ban yemiş. Ve Ayrıca Hileyi 10 dakika boyunca oynadım ve devam edeceğim. Yaklaşık 12-13 dakikalık bir video hazırlıyorum videoyu çektim ve BAN YEMEDİM hayretler içerisinde sizlerin nasıl ban yediğini merak ediyorum açıkçası.

kardeş bizde açar açmaz ban yemedik ben sabah kullanmaya başladım 5 veya 6 el attım yeni oyuna girdiğimde ban yedim bende senin gibi leri hayretle izliom hemen yemen mi gerekiyo

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Şuan hileye bir güncelleme daha yapıyoruz o yüzden bir süre beklemede kalın 24 saat sürmez yenisini paylaşırım sizlerle

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yararlı Konu Deneyeceğim

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ban yeme riski yok ben ban yemedim 1 haftadır kullanıyorum ama şuan çalışmıyor.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bu tür unknowncheats sitesinde paylaşılan hileler bir kaç gün içerisinde fix yemektedir. Nedeni ise o forumu neredeyse tüm oyun yapımcıları takip ediyor. Ek olarak zaten çok kullanılan public bir hilenin fix yememe gibi bir olasılığı yok. Ha sorarsan report tan mı ban yiyoruz yoksa hileden dolayı mı, hileden dolayı ban yiyorsunuz. Ek olarak her reportlanmanız da bilgisayarınızın fotoğrafı çekilip oyun sunucularına yükleniyor , manuel olarak ta ban yemeniz bu şekilde gerçekleşiyor. Ek olarak neredeyse 3 haftadır bizim loaderden rules of survival hilemizle oynuyorum, ek olarak cheat engine ile scan yapıyorum özellik bulmak için, hala daha ban yemedim bilginize. Mevzu biraz kafada bitiyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu tür unknowncheats sitesinde paylaşılan hileler bir kaç gün içerisinde fix yemektedir. Nedeni ise o forumu neredeyse tüm oyun yapımcıları takip ediyor. Ek olarak zaten çok kullanılan public bir hilenin fix yememe gibi bir olasılığı yok. Ha sorarsan report tan mı ban yiyoruz yoksa hileden dolayı mı, hileden dolayı ban yiyorsunuz. Ek olarak her reportlanmanız da bilgisayarınızın fotoğrafı çekilip oyun sunucularına yükleniyor , manuel olarak ta ban yemeniz bu şekilde gerçekleşiyor. Ek olarak neredeyse 3 haftadır bizim loaderden rules of survival hilemizle oynuyorum, ek olarak cheat engine ile scan yapıyorum özellik bulmak için, hala daha ban yemedim bilginize. Mevzu biraz kafada bitiyor :)
sana bişi sorcam.

geçenlerde 2 ay geçti galiba. sizin loaderden bir soru sordum dedim ki sizin loaderi kurunca bilgisayarıma bir pc daha eklendi biliyormusunuz dedim nasıl kaldırablilirim diye sende bana

yalan söyleme o.... ç.... ana... si.... gibi küfürler etmeye başladın halbuysa ben durumu öğrenmeye çalışıyordum sonra beni banladın? hayır yani şunu anlamıyorum eğer virüssüz olduğunu kabul ediyorsan ne kadar sövdün. yaşın kaç bilmiyorum ama birisi sana böyle sövse karşılığını verirsin dimi bende çocukluğuna verdim her zaman yaptığım gibi. neyse hile yapmanda başarılar.

Üye
8 HİZMET YILI
Ban yedik lan :D Açılacak mı gitti platinum çar :D

Kardeşim sizin loadere gir yapıyoruz kontrol ediliyor mesajı geliyor 30 tane bi türlü hile açılmıyor, nasıl olacak ?

Üye
8 HİZMET YILI
hocam ben bunu indirdiğimde ( başka bir siteden) hile çalışıyordu ama arkadanda pcye virüs uygulama vs yükleyip duruyordu benim indirdiğim yerdemi sıkıntı var yoksa reliefs mi böyle

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
aynn barkinga trojan girdi zor kurtardım ama hile çalışıyordu reliefs external 3.0 ama arkada trojan attı baya bi uğraştım kurtarmaya :D

burdakindede hile çalışmıyo bende niyese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...