Arkadaşlar Forumdaki Penia Hesabım(Konuyu Açan Hesap) 2 Gün ban yemiş. Ve Ayrıca Hileyi 10 dakika boyunca oynadım ve devam edeceğim. Yaklaşık 12-13 dakikalık bir video hazırlıyorum videoyu çektim ve BAN YEMEDİM hayretler içerisinde sizlerin nasıl ban yediğini merak ediyorum açıkçası.
sana bişi sorcam.Bu tür unknowncheats sitesinde paylaşılan hileler bir kaç gün içerisinde fix yemektedir. Nedeni ise o forumu neredeyse tüm oyun yapımcıları takip ediyor. Ek olarak zaten çok kullanılan public bir hilenin fix yememe gibi bir olasılığı yok. Ha sorarsan report tan mı ban yiyoruz yoksa hileden dolayı mı, hileden dolayı ban yiyorsunuz. Ek olarak her reportlanmanız da bilgisayarınızın fotoğrafı çekilip oyun sunucularına yükleniyor , manuel olarak ta ban yemeniz bu şekilde gerçekleşiyor. Ek olarak neredeyse 3 haftadır bizim loaderden rules of survival hilemizle oynuyorum, ek olarak cheat engine ile scan yapıyorum özellik bulmak için, hala daha ban yemedim bilginize. Mevzu biraz kafada bitiyor![]()
Bu tür unknowncheats sitesinde paylaşılan hileler bir kaç gün içerisinde fix yemektedir. Nedeni ise o forumu neredeyse tüm oyun yapımcıları takip ediyor. Ek olarak zaten çok kullanılan public bir hilenin fix yememe gibi bir olasılığı yok. Ha sorarsan report tan mı ban yiyoruz yoksa hileden dolayı mı, hileden dolayı ban yiyorsunuz. Ek olarak her reportlanmanız da bilgisayarınızın fotoğrafı çekilip oyun sunucularına yükleniyor , manuel olarak ta ban yemeniz bu şekilde gerçekleşiyor. Ek olarak neredeyse 3 haftadır bizim loaderden rules of survival hilemizle oynuyorum, ek olarak cheat engine ile scan yapıyorum özellik bulmak için, hala daha ban yemedim bilginize. Mevzu biraz kafada bitiyor![]()
Ban yedik lanAçılacak mı gitti platinum çar
![]()